iphone 4s

Så billig er iPhone 4s lige nu

Hvis du skal ud og have iPhone 4s uden abonnement, skal du slippe minimum 1.699 kroner, men slår du til nu, så kan du få den til 1.879 kroner inklusiv et abonnement med fri tale og 20 GB data hver måned i seks måneder hos 3.

Selve abonnementet koster 230 kroner om måneden, til gengæld er købsprisen for selve telefonen 399 kroner, hvilket gør den til en billig iPhone 4s.

Se tilbuddet hos 3.

iPhone 4s har ikke de hotteste funktioner

iPhone 4s er efter dagens standard en lille mobil med skærm på 3,5 tommer. Den er til gengæld utrolig lille og praktisk at have med sig.

iPhone 4s er dog fra 2011 og der er sket meget med udviklingen siden da. Derfor har den ikke det bedste kamera i en mobil, den har ikke hurtig 4G og den lille skærm gør, at der er mange ting, den ikke egner sig til, for eksempel streaming af serie og YouTube, læsning online og Facebook vil heller ikke fungere optimalt.

 

Billig iPhone 4s er lille mobil

Til gengæld er den som sagt rigtig praktisk med godt format og let at bruge med én hånd. Designmæssigt er der tale om en rigtig flot mobil i glas, men den er noget skrøbelig og man bør købe et cover til den. Selvom der er tale om en billig iPhone 4s, kan man jo godt passe godt på den.

Musik kan den fint streame og med bluetooth kan man let koble den til en trådløs højtaler.

 

Til dem med basale behov

En billig iPhone 4s kan sagtens være nok for alle dem, der bare er ude efter en mobil til de mest basale behov, men som samtidig gerne vil have en mobiltelefon fra Apple. Har man mere avancerede mobilbehov, bør man kigge efter en af de nye iPhones.

Det er som sagt 3, der sælger iPhone 4s til den lave pris, men de har den kun i restsalg, så man skal slå til, hvis man vil have en billig iPhone 4s lige nu.

 

Særlige fordele ved iPhone 4s
+ Design (8/10)
+ Brugervenlighed (8/10)
+ Kamera (6/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone 4s

Bedste mindstepris: 1.879 kroner hos mobilselskabet 3

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

  • Steffen Andersen

    Jeg købte en fin LG telefon hos Telenor til kun en kr. Der er imponerende meget telefon for pengene i deres “skarp pris” koncept, for dem der har familie abb. Den virker langt mere moderne end en Iphone 4S må jeg sige.