Er Bibob billigst for dig?

I tabellen nedenfor kan du sammenligne aktuelle priser ved Bibob og finde mobilpakken, med den mest optimale kombination af; Tale, Data, SMS/mms.
Hvis du er i tvivl om Bibob har den billigste mobilpakke for dig, kan du også sammenligne priserne ved Bibob med priserne i alle danske selskaber og finde det billigste mobilabonnement for dig.

Tabellen viser samtlige mobilpakker inklusiv kombinationer af tillægstjenester fx. ekstra Taletid og Data som tilbydes af Bibob. Du bør som hovedregel altid vælge et tilbud, der passer til dit faktuelle mobilforbrug. Er du i tvivl om dit faktiske mobilforbrug kan du downloade MobilKunde.dk App (Android App), som automatisk måler dit faktiske forbrug af taletid og anbefaler den billigste mobilpakke – Der passer til dit forbrug – blandt samtlige teleselskaber og taletidskort på markedet.

Sådan vælger du det mest optimale tilbud fra Bibob

a) Hvis du vælger en mobilpakke, der er for lille risikerer du at betale ekstrem overpris for mobilforbrug, der overskrider mobilpakkens indhold (op til 99 Øre /min).
b) Hvis du vælger en mobilpakke, der er for stor vil du garanteret ende med, at betale unødvendigt meget for taletid og mobilforbrug du aldrig bruger.
c) Du bør vælge en mobilpakke, der er en smule større (10 til 20 procent større) end dit faktiske mobilforbrug – Derved sikrer du dig den billigste mobilregning.

Få gratis telefonrådgivning

Tal med en neutral ekspert, der kan hjælpe dig! Er du i tvivl om hvilket teleselskab, der har det bedste tilbud til dig? Så hjælper vi dig gerne i hverdagene fra kl 09:00 til 15:00.

Ring 61 77 36 00

 

Se også:
Prissammenligning Top 10 mest populære mobiltelefoner | Priser på iPhones | Priser på Samsung mobiler | Priser på HTC telefoner