Bedste trådløse headset med dagsaktuelle priser (september 2022)

De bedste helt trådløse headset uden ledninger overhovedet har fremragende lyd, batteritid og komfort - guide og priser på dem, vi anbefaler.

Bedste trådløse headset med dagsaktuelle priser (september 2022)

Det er efterhånden sjældent, man ser folk med kablede headset i ørene, heller ikke mellem de to earbuds. De såkaldte true wireless headset, altså headset helt uden ledning og som bare består af de to earbuds, der sidder i ørene, er blevet umådeligt populære. Det forstår vi godt og her guider vi til de bedste helt trådløse headset.

Fordelene ved de helt trådløse headset er, at de er rigtig praktiske – det er bare skønt at slippe for ledninger. Samtidig er de blevet virkelig gode på de vigtigste parametre for et godt trådløst headset, i hvert fald når det gælder de bedste headset: Lyd, batteritid og komfort.

Herunder guider vi til de nyeste og bedste true wireless headset på det danske marked lige nu.

Se også: Trådløse headset til iPhone

#1 Samsung Galaxy Buds2 Pro

Det er lidt tid siden, vi har været helt oppe at ringe over trådløse headset fra Samsung, men det vi over de nye Galaxy Buds2 Pro. Det er specielt lyden, der imponerer os. Galaxy Buds2 Pro kommer med Hi-Fi 24bit Audio, som giver et højt dynamisk område og en meget klar, detaljeret og fyldig lyd.

samsung galaxy buds2 pro

Lyden får naturligvis hjælp af ANC, der gør et godt arbejde med at sortere omgivende baggrundsstøj fra. En god funktion er, at når du begynder at tale, så deaktiverer Voice Detect-funktionen automatisk ANC og aktiverer funktionen Ambient Sound, så du tydeligt kan høre den, du taler med, uden at skulle tage earbuddene ud.

En god detalje er, at headsettet er udstyret med Bluetooth 5.3 og LE Audio vil blive understøttet med tiden – det betyder altså, at det er fremtidssikret til endnu bedre lyd.

Lyden til samtaler er rigtig fin, da den indbyggede støjfjerner er effektiv til at fjerne baggrundsstøj.

Man får op til 5 timers musikafspilning på en opladning med aktiv støjreduktion (ANC) slået til og op til 18 timer sammen med etuiet. Uden ANC aktiveret får man 8 timers spilletid på en opladning og 29 timer med batteriæsken.

Samsung Galaxy Buds2 Pro er designet til at klare vandstænk og sved – altså ikke en tur under vand, men sagtens til en løbetur eller i fitnesscenteret selvom det regner eller man sveder voldsomt.

De bedste priser på Samsung Galaxy Buds2 Pro

Opdateret 06/2 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.256,-
1.256,-
CDON DK
Mindstepris
1.378,-
1.378,-
Soldfy
Mindstepris
1.399,-
1.399,-

Samsung Galaxy Buds2 Pro udbydes af 22 udbydere. Du kan spare op til 934,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Samsung Galaxy Buds2 Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 22 webshops »

Se også: Priser på de bedste headset

#2 Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4 er den bedste trådløse in-ear hovedtelefon i 2021. De koster langt mere end for eksempel OnePlus Buds Pro, der til prisen er et bedre køb. Når det er sagt, så er Sony-headsettet isoleret set bedst.

Sony WF-1000XM4

De har den bedste støjreduktion, fremragende byggekvalitet, en god app og gode funktioner og så er lyden fremragende.

Mikrofonen gør det ligeledes godt til at sortere støj fra under samtaler.

Batteritiden er i orden med hele 8 timer på en opladning med ANC aktiveret og 24 timer i alt med batteriæsken. Med ANC slået fra får man hele 12 timers batteritid på en opladning og 36 timer med æsken.

Sony WF-1000XM4 kan tåle vandstænk og sved, men ikke en tur under vand.

De bedste priser på Sony WF-1000XM4

Opdateret 06/2 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
happii.dk
Mindstepris
1.506,-
1.506,-
Soldfy
Mindstepris
1.601,-
1.601,-
CDON DK
Mindstepris
1.621,-
1.621,-

Sony WF-1000XM4 udbydes af 15 udbydere. Du kan spare op til 1.106,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Sony WF-1000XM4

Sammenlign aktuelle priser hos 15 webshops »

Se også: De bedste trådløse headset til prisen

#3 Huawei Freebuds 2 Pro

Huawei er stadig aktive i Danmark, selvom de ikke gør sig i telefoner mere på vores breddegrader. Derimod kører de fortsat på med blandt andet headset og deres seneste high-end in-ear headset er FreeBuds Pro 2.

Huawei-FreeBuds-Pro-2

Det holder et højt niveau med godt design og pasform i ørene. Lyden er fremragende og headsettet er da også udviklet i samarbejde med den franske high end hi-fi producent Devialet.

FreeBuds Pro 2 understøtter LDAC high-resolution codec og er certificeret af både HWA og Hi-Res Audio Wireless, der understøtter lynhurtig transmission på op til 990 kbps. Det betyder, at de kan håndtere ren high-fidelity-lyd.

Med et nyt ANC-system får man også et headset, der er rigtig godt til at sortere omgivende støj væk fra musikken. Den indbyggede mikrofon er effektiv til håndfri samtaler og virker god til at sortere omgivende støj fra.

Freebuds 2 Pro understøtter trådløs opladning, så du kan lade batteriæsken op med din mobil, hvis den understøtter omvendt trådløs opladning.

Med ANC slået til får man fire timers afspilning på en opladning og 6,5 timer uden ANC. Sammen med batteriæsken får man i alt 18 timers spilletid med ANC på farten og 30 timer uden ANC.

Freebuds 2 Pro kan klare vandstænk og sved, men ikke en tur under vand

De bedste priser på Huawei FreeBuds Pro 2

Opdateret 06/2 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.152,-
1.152,-
Compumail
Mindstepris
1.272,-
1.272,-
Soldfy
Mindstepris
1.287,-
1.287,-

Huawei FreeBuds Pro 2 udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 874,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Huawei FreeBuds Pro 2

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

#4 OnePlus Buds Pro

OneBuds Plus Pro leverer komfort, lyd og batteritid fra øverste hylde. Batteritiden siger op til 38 timer, hvis du ikke bruger ANC – med batteriæsken inkluderet i det tal, naturligvis. Man får man cirka 7 timers spilletid på en opladning af headsettet.

oneplus buds pro

Lyden er fremragende med fine detaljer og dejlig bas blandt andet. ANC’en giver dejlig stilhed, når det er nødvendigt og man kan vælge, at den automatisk skal lade lyde tæt på en komme igennem til øret, så man kan høre lyd fra omgivelserne.

Susen og brusen sorteres fra, men man kan høre trafikken, når den er omkring en, for eksempel.

Designet er også godt og praktisk og man kan tage headsettet med på en våd løbetur – det er nemlig stænktæt. Til prisen er Buds Pro fra OnePlus det bedste headset i kategorien.

De bedste priser på OnePlus Buds Pro

Opdateret 06/2 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
934,-
934,-
Dustinhome.dk
Mindstepris
940,-
940,-
MyTrendyPhone
Mindstepris
959,-
959,-

OnePlus Buds Pro udbydes af 9 udbydere. Du kan spare op til 500,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på OnePlus Buds Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 9 webshops »

#5 Jabra Elite 7 Pro

Lyden er først og fremmest vigtig på et headset og den er god på Elite 7 Pro fra Jabra, særligt uden ANC slået til. Så er bassen god og de øvrige lydregistre er klare og detaljerede.

jabra elite 7 pro

Lidt malurt i bægeret er der dog, når vi taler lyd. HearThrough, hvor man kan høre omgivelserne, selvom man har øretelefonerne i, fungerer okay, men lydkvaliteten fra omgivelserne er ikke den bedste. Nogle hovedtelefoner har så god HearThrough, at man ikke fornemmer, man har dem i ørerne, men det gør man med Elite 7 Pro.

ANC’en er ret svag men opvejes af en meget effektiv passiv støjreduktion, så headsettet er stadig ret god til at fjerne støj.

Batteriet rækker til 30 timer afspilning sammen med batteriæsken, mens selve hovedtelefonerne har batteritid på 8 timer, inden de skal en tur i batteriæsken.

Når vi taler komfort, så er Jabra Elite 7 Pro headsettet, du skal vælge. De sidder virkelig dejligt i ørene også over lang tid.

Headsettet er mere vandtæt de fleste andre headset i denne guide og kan tåle at komme under vand ned til en meters dybde i 30 minutter.

De bedste priser på Jabra Elite 7 Pro

Opdateret 06/2 2023

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
Cilo
Mindstepris
1.199,-
1.199,-
Compumail
Mindstepris
1.237,-
1.237,-
Jabra
Mindstepris
1.329,-
1.329,-

Jabra Elite 7 Pro udbydes af 10 udbydere. Du kan spare op til 606,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Jabra Elite 7 Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 10 webshops »

Se også: Test af de bedste tech-produkter