Bedste tilbud på mobilabonnementer

Så er der penge at spare og ekstra data at hente! Vi guider til de bedste tilbud på mobilabonnementer lige nu.

Bedste tilbud på mobilabonnementer

Så er det igen tid til at få samlet op på de bedste tilbud på mobilabonnementer lige nu hos de forskellige teleselskaber. Se med, når vi lister de bedste tilbud, der giver mest for pengene.

Telebranchen har ry for at være hurtig på aftrækkeren med gode tilbud på mobilabonnementer og telefoner. Herunder tipper vi til nogle af de bedste tilbud på mobilabonnementer lige nu. Der kan være gode penge at hente ved at slå til nu.

Se også: Mobilabonnementer med meget data

Bedste tilbud på mobilabonnementer

Oister

Oister har to gode tilbud lige nu. Få 10 timers tale og 20 GB for 79 kroner om måneden eller fri tale og 100 GB data til 99 kroner om måneden. Jeg ved godt, hvilket jeg vil vælge… 100 GB!

Se aktuelle tilbud hos Oister

Eesy

Fri tale og 30 GB data til 99 kroner. Normalt får man kun 15 GB data. Tilbuddet slutter den 1. august, så slå til nu.

Se aktuelle tilbud hos Eesy

CBB

CBB dobler op på data i abonnementet med fri tale og 10 GB data, så man stadig får fri tale men nu 20 GB data. Prisen er 89 kroner, så det er et godt tilbud.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Telmore

Hvis en i familien har et Telmore Play abonnement, kan du købe et abonnement med fri tale og 30 GB data for 119 kroner om måneden.

Se aktuelle tilbud hos Telmore

Greentel

2 timer og 10 GB data for 65 kroner – det er et nyt abonnement, som måske ikke figurerer som et særligt tilbud, men det er et godt køb.

Se aktuelle tilbud hos Greentel

Hallo

Lavprisselskabet Hallo Mobil giver dobbelt op på data i selskabets 20 timer og 20 GB data abonnement til 89 kroner. Derfor får man altså 40 GB data om måneden til 89 kroner. Tilbuddet gælder resten af 2021.

Se aktuelle tilbud hos Hallo

Dobbelt op på data

En række teleselskaber tilbyder også dobbelt op på data eller sågar fri data i alle abonnementer uanset pris og den normale datamængde, men det gør de kun til og med udgangen af august.

Her henover sommeren kan det dog være værd at slå til på, hvis du forventer at der skal streames ekstra meget video, musik eller gaming på mobilen denne sommer.

Se vores oversigt til mobilabonnementer med dobbelt op på data.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Historien er ikke slut

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 9/7/2021 blev sagen bragt videre med sagen De bedste mobilabonnementer med roaming uden for EU – Den næste artikel om emnet finder du her. Se også seneste nyt om tematikken her..