Bedste pris lige – Huawei P9 Lite til under 700 kroner

Den bedste mobil til prisen får man ved køb af Huawei P9 LIte, der lige nu kan fås til en pris under 700 kroner. Se bedste tilbud på en mobil lige nu.

Bedste pris lige – Huawei P9 Lite til under 700 kroner

Der findes mange gode tilbud på mobiltelefoner på det danske marked, men ind imellem kommer der et tilbud, der forbløffer. Sådan et står CBB Mobil for lige nu med deres pris på Huawei P9 Lite – et tilbud, der er så godt, at vi selvfølgelig er nødt til at tippe om det her.

Bedste tilbud på en mobiltelefon – Huawei P9 Lite

CBB Mobil fejrer fødselsdag og hvordan kan man gøre det på andre måder som teleselskab end at give et godt tilbud på en mobiltelefon? Og det er lige hvad CBB Mobil gør – de har det bedste tilbud på en mobiltelefon lige nu med Huawei P9 Lite til under 700 kroner.

CBB Mobil tager helt præcist 694 kroner for P9 Lite med mobilabonnement i én måned med fri tale og 30 GB data > Se tilbuddet her.

Derfor er et godt køb Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite udmærker sig ved at have et pænt design, en god stor og skarp skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning, et batteri på 3.000 mAh, en hurtig brugerflade (der kan tilpasses særligt til ældres behov) og et fint kamera. Det kan godt være, at telefoner som OnePlus 5, Honor 9 og diverse telefoner fra Motorola giver meget værdi for pengene, men til sammenligning med den mobilkvalitet, man får med CBB Mobils tilbud på P9 Lite, så er det det bedste køb man kan gøre lige nu til pengene.

Abonnementet binder kun kunden i én måned til CBB Mobil og herefter kan man så kvit og frit forlade selskabet, hvis man ønsker at benytte sig af et andet.

Se også: Billige mobilabonnementer

Særlige fordele ved Huawei P9 Lite

+ Godt kamera (9/10)
+ Batterilevetid (9/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10
+ Meget brugervenlig (10/10)

Se også: Test & bedømmelse af Huawei P9 Lite
Bedste mindstepris – 694 kroner ved CBB Mobil
Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Huawei