apple airpods bedste pris

Bedste tilbud på Apple AirPods – billige ægte trådløse headset

Apple AirPods eksisterer stadig kun i 1. generation og det står uklart, hvornår næste generation kommer på banen. Lyden er ikke super, men ellers er AirPods et sæt rigtig gode og meget iøjnefaldende høretelefoner i kategorien true wireless. De bedste tilbud på Apple AirPods.

De bliver mere og mere synlige i bybilledet, Apples AirPods – personligt ser jeg i hvert fald ret ofte folk gå eller cykle rundt med dem i ørene. Om de er mere populære end andre true wireless headset, skal jeg ikke sige – årsagen til at jeg bemærker AirPods hos, der bruger, er, at de er så lette at se stikke ud fra folks ører – det hvide aflange design gør dem meget markante og tydelige, når de sidder i folks ører.

Her under guider vi til de bedste priser og tilbud på Apple AirPods – se hvor meget du kan spare.

Se også: Bedste pris på Apple AirPods

Bedste tilbud pris på Apple AirPods – sammenlign priser

#1 Wupti
Pris: 1.208 kroner. Se aktuelle tilbud

#2 Goblue
Pris: 1.290 kroner. Se aktuelle tilbud

#3 Crazy-priser
Pris: 1.295 kroner. Se aktuelle tilbud

 

#4 Happii
Pris: 1.499 kroner. Se aktuelle tilbud

 

Glæder og problemer ved Apple AirPods

AirPods både imponerer og irriterer. De imponerer ved høj brugervenlighed – de er utrolig lette at parre med ens iPhone, første gang man tænder dem – og batteritiden med battericoveret er virkelig god med over 20 timer.

Til gengæld er jeg ikke imponeret over lyden, der er noget svag i det og designet er heller ikke noget for mig – de er ganske enkelt for aparte designet til min smag.

Prisen kan diskuteres. I kategorien er godt 1.200 kroner godkendt, men for 500 kroner kan jeg få et rigtig godt almindelig trådløst headset.

Se også: Bedste pris på bluetooth headset

 

Bedste tilbud på Apple AirPods, maj 2018

Guiden med de bedste tilbud på Apple Airpods er fra maj 2018. Priserne på headsettet er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra webshops med e-mærket. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple Airpods er Wupti, Happii og Conrad og der er over 200 kroner i forskel på prisen mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på headset