apple airpods bedste pris

Bedste tilbud på Apple AirPods – billige som aldrig før

Apple Airpods får forhåbentlig snart en opfølger, da de har været på markedet i over 18 måneder, men i mellemtiden kan man købe de nuværende, hvis man ikke kan vente. De bedste priser på Apple Airpods lige nu.

Apple AirPods blev præsenteret den 2. september 2016, så de nærmer sig de to år. Den gang imponerede de ved at være uhyggeligt brugervenlige og have god batteritid, men lyden var ikke i top og designet var ærlig talt noget for sig selv – genkendeligt, men specielt.

Siden er der løbet meget vand i true wireless headset-floden og der er kommet mange nye af denne type headset til, der har bedre design og bedre lyd. Det er med andre ord på tide, at Apple kommer med et nyt sæt AirPods, men kan du ikke vente på, at det sker, så kan du slå til nu, hvor de aldrig har været billigere. Se guide  til de bedste priser på Apple AirPods.

Se også: Bedste pris på Apple AirPods

Bedste tilbud pris på Apple AirPods – sammenlign priser

#1 Goblue
Pris: 1.190 kroner. Se aktuelle tilbud

#2 Wupti
Pris: 1.208 kroner. Se aktuelle tilbud

#3 Conrad
Pris: 1.399 kroner. Se aktuelle tilbud

#4 Happi
Pris: 1.499 kroner. Se aktuelle tilbud

 

Startede trend med true wireless headset 

AirPods var faktisk ikke det første true wireless haedset på markedet, men det var det første, der for alvor fik gang i trenden og i dag har de fleste tech-producenter true wireless headset på markedet. Lyden var som sagt ikke i top på 1. generation af AirPods, men batteritiden var god med op mod 25 timer sammen med batteriæsken, der fungerer som powerbank og oplader og de er ekstremt brugervenlige med for eksempel en iPhone.

Det bliver spændende at se, hvilke nyheder 2. generation af AirPods får at forbedringer, men kan du leve med gennemsnitlig lyd, så kan du godt købe den nuværende 1. generation.

Se også: Priser på true wireless headset

 

Bedste pris på  Apple AirPods, august 2018

Guiden med de bedste tilbud og priser på Apple Airpods er fra august 2018. Priserne på Apples true wireless headset er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra e-mærkede webshops. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple Airpods er Wupti, Happii, Goblue og Conrad og der er over 400 kroner i forskel på prisen mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på headset