Bedste tilbud og pris på Sony Xperia 10 – her er den billigst

Find bedste tilbud og pris på Sony Xperia 10 - den nye mobil med 21:9 format optimeret til film og gaming. Spar over 1.000 kroner på Xperia 10.

Bedste tilbud og pris på Sony Xperia 10 – her er den billigst

Sony Xperia 10 er ny mobil fra Sony med nyt format – nemlig 21:9, der egner sig fremragende til film og gaming.  Samtidig føles den virkelig velbygget og  der er tale om en rigtig god mobil med flot design, fremragende kamera og hurtig brugerflade. Se bedste pris på Xperia 10.

Sony var lige længe om at komme med deres første 18:9 mobil – altså det lidt aflange skærmformat, hvor man har meget lidt ramme om skærmen og derved får en stor skærm på en forholdvis lille flade. Til gengæld tager Sony skridtet videre som de første med formatet 21:9. Det kan lyde lidt skørt med det format, men faktum er, at 21:9 egner sig utrolig godt til video og gaming. Mange film og tv-serier på Netflix for eksempel er i 21:9 format og stort set alle musikvideoer på YouTube er også i det format.

Til gaming får man desuden vist mere af spillet end på andre telefoner – det kan være afgørende, når man spiller for eksempel Fortnite, hvor det handler om at skyde andre.  Samtidig er Xperia 10 en flot mobil med god skærm, godt kamera og hurtig brugerflade.

Se også: Sammenlign priser på Sony Xperia 10

Bedste tilbud og pris på Sony Xperia 10

Call me
Pris på Galaxy S10: 2.156,75 kroner med abonnement i 1 måned.

Se priserne hos Call me her

YouSee
Pris på Xperia 10: 3.292 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos YouSee her

Telia
Pris på Xperia 10: 3.550,5 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos Telia her

Telenor
Pris på Xperia 10: 3.690 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos Telenor her

Telmore
Pris på Xperia 10: 3.798 kroner med abonnement i 6 måneder.

Se priserne hos Telmore her

Det er endnu ikke muligt at bestille Sony Xperia 10 hos, Greentel, 3, CBB Mobil, Fullrate eller Oister.

 

Spar over 1.000 kroner på Sony Xperia 10

Er det den billigste pris, du er ude efter, så er det helt klart Call me, du skal gå til. De har den til en mindstepris, der er godt 1.100 kroner lavere end det næst billigste tilbud. Dog er YouSees tilbud med abonnement i seks måneder mod Call mes kun 1 måned, så over seks måneder er prisforskellen begrænset.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner