motorola one vision

Bedste tilbud og pris på Motorola One Vision

Motorola One vision er den formentlig bedste mobil lige nu til prisen med rigtig godt design, 6,3 tommer skærm i 21:9 format, rigtig godt kamera og fin batteritid. Pris på Motorola One Vision.

Er du ude efter en mobil, der kombinerer kvalitet og pris på bedst mulig vis, så kan for eksempel Huaweis lite-mobiler eller en OnePlus mobil være et valg – det har det i hvert flad været de sidste 2-3 år. Men man kan også vende blikket mod Motorola – for eksempel Moto G7 Plus, der kom tidligere i år. En mulighed er dog også Motorolas nye One Vision, der netop er lanceret og som kan forudbestilles nu.

Det er generelt en virkelig god mobil, der ikke rigtig falder igennem på nogen punkter. Skærmen er rigtig god, brugerfladen simpel og hurtig, batteritiden er god og der følger lynoplader med i æsken, kameraet ser fremragende ud og designet er godt.

Motorola er begyndt at komme ind hos de danske teleselskaber og kan ellers også købes i webshops uden abonnement. Herunder guider vi til de bedste priser på Motorola One Vision

Se også: Sammenlign priser på Motorola One Vision

 

Bedste tilbud og pris på Motorola One Vision

Callme
Pris på Motorola One Vision: 2.247,75 kroner med abonnement i 1 måned
Ingen aftale om trafik

Telia
Pris på Motorola One Vision: 3.350,5 kroner med abonnement i 6 måneder
Ingen aftale om trafik

Proshop
Pris på Motorola One Vision: 2.299 kroner uden abonnement
Se aktuelle priser her

Elgiganten
Pris på Motorola One Vision: 2.299 kroner uden abonnement
Se aktuelle pris Motorola One Vision

Forudbestiller man Motorola One Vision får man et par Motorola VerveBuds med i købet – de har en værdi af 749 kroner. Det gælder dog kun ved de første 100 bestillinger hos Call me, mens de andre forhandlere ikke har oplyst om dette forhold.

Motorola VerveBuds er af typen in ear og har samme aflange design som Apple AirPods.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Skriv et svar