huawei mate 10 lite pris

Bedste tilbud og pris på Huawei Mate 10 lite – spar over 1.000 kroner

Huawei Mate 10 lite er klar til salg og levering allerede nu og den ligner et spændende og langt billigere alternativ til den store Mate 10 Pro. Se guide til de billigste priser på Huawei Mate 10 lite.

Huawei Mate 10 lite koster det halve af storbror Mate 10 Pro, men ser alligevel rigtig interessant ud med stor og skarp skærm, kraftigt batteri, hurtig brugerflade og dual kamera. Kombineret med en rigtig skarp pris, ligner Mate 10 Lite en rigtig storsællert. Selv om prisen er skarp, er der alligevel mulighed for at spare over 800 kroner alt efter hvor man køber den.

Vi har trawlet de danske forhandlere for at finde de billigste og bedste priser på Huawei Mate 10 lite.

Se også: Find den billigste Huawei Mate 10 lite

 

Huawei Mate 10 lite – sammenlign priser

# 1 Call me

Pris: 2.639 kroner med abonnement > Se tilbud

#2 Wupti
Pris: 2.990 kroner uden abonnement > Se tilbud

#3 Telmore
Pris: 3.064 kroner uden abonnement > Se tilbud

#4 Telenor
Pris: 3.374 kroner med abonnement > Se tilbud

#5 YouSee
Pris: 3.454 kroner uden abonnement> Se tilbud

Priserne kan variere fra dag til dag, så det er en god idé at sammenligne dagsaktuelle priser på Mate 10 lite, inden du køber.

Se også: Sammenlign priser på Mate 10 lite

 

Derfor er Mate 10 Lite interessant

Til en pris omkring 3.000 kroner er Mate 10 Lite et meget seriøst bud på årets telefon til prisen. Den har 5,9 tommer stor skærm med fuld HD-opløsning, kraftfuldt batteri og lynopladning, dual kamera på både bagside og front samt en rigtig hurtig brugerflade.

Når man løber specifikationerne på telefonen og holder den op mod prisen fra under 3.000 kroner, så er det svært at finde en mobil i dag, der giver mere værdi. Vi er snart klar med en test af telefonen og så må vi se, om den i praksis er lige så god som specifikationerne siger.

 

Se også: Sammenlign priser på Huawei mobiler

 

Bedste pris på Huawei Mate 10 lite, november 2017

Guiden med de billigste og bedste priser på Huawei Mate 10 lite er fra novmeber 2017. Priserne på Mate 10 Lite er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun er webshops og forhandlere, der er e-mærke certificieret til sikker og tryg online handel. Forhandlerne med de bedste tilbud på Mate 10 lite er Call me, Wupti, Telmore, Telenor og YouSee.  Sammenlignet med den højeste pris på Mate 10 Lite på 3.822 kroner, så er der over 1.100 kroner at spare ved at gå efter det billigste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på Huawei mobiler