billig iphone se priser

Pristjek: Bedste tilbud og pris for iPhone SE

Telenor har et interessant og det bedste tilbud på iPhone SE 16 GB lige nu. iPhone SE er den lille iPhone med skærm på 4 tommer, der alligevel har rigtig hurtig brugerflade og godt kamera samt naturligvis den nyeste udgave af iOS.

Se også: Sammenlign pris på iPhone SE

Bedste pris for iPhone SE

For en samlet pris på 3.150 kroner får man en iPhone SE med 6 måneders mobilabonnement med fri tale, fri SMS/MMS og 40 GB data + RoamAway i 36 lande med fri tale og SMS/MMS og 10 GB om måneden samt tre måneders gratis abonnement på Viaplay.

Samlet set er Telenors tilbud og pris for Apples lille 4 tommer iPhone bedst lige nu og er et tilbud, vi anbefaler. Også selvom du ikke benytter Viaplay-tilbuddet.

Den billigste mindstepris for telefonen er godt nok på 2.975 kroner hos Call me, men det er kun med 1 måneds mobilabonnement inkluderet med 10 timers tale og 20 GB data. Her er hverken en roamingfri løsning eller Viaplay inkluderet.

Den bedste pris for iPhone SE uden abonnement er cirka 3.148 kroner, så der er faktisk rigtig gode penge at spare ved at benytte sig af Telenors tilbud.

Den bedste mindstepris for iPhone SE er i øvrigt faldet med 20 procent over de seneste seks måneder.

 

Se Telenors tilbud på iPhone SE

Mere i pakken til iPhone SE hos Telenor

Udover denne samlede pakke med iPhone SE får man også andre sager med i posen fra Telenor. De har for eksempel kundeservice, hvor man kan få hjælp døgnet rundt, året rundt.

Sker der noget med de mobil, så den skal indleveres til reparation får man 1:1 lånemobil, det vil sige, man får en mobil med tilsvarende styresystem. Altså ikke nødvendigvis en anden iPhone SE, men i hvert fald en iPhone.

Se også: Anmeldelse af iPhone SE

 

Særlige fordele ellers ved iPhone SE

+ Godt kamera (7/10)
+ Batterilevetid (7/10)
+ Hurtig brugerflade (9/10
+ Meget brugervenlig (8/10)

Se også: Test & bedømmelse af iPhone SE

Bedste mindstepris – 2.975 kroner ved Call me

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Apple

Skriv et svar