galaxy note 8 test og anmeldelse design

Bedste Samsung mobil: Se bedste priser med og uden abonnement

Samsung har mange gode mobiltelefoner og udvalget er ikke blevet mindre inden for de sidste 6 måneder – men hvilken Samsung mobil er den bedste lige nu? Guide til de bedste Samsung mobiler.

Samsung har mobiltelefoner til ethvert behov og enhver pengepung og der er mange mobiltelefoner at vælge mellem fra Samsung-hylderne. Vi guider her til de bedste Samsung-smartphones lige nu.

Se også: Bedste tilbud og priser på Samsung mobiler

Bedste Samsung mobil

Samsung Galaxy S9 Plus – bedste pris
S9 Plus har mange ting, der taler for at den er bedst blandt selskabets mange telefoner. Et flot design, en stor skærm på 6,2 tommer, et super godt dual kamera, hurtig brugerflade og god batteritid.

Galaxy S9 Plus har en pris fra cirka 7.000 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S9 Plus med abonnement
Galaxy S9 Plus har en pris fra cirka 7.050 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S9 Plus uden abonnement

 

Samsung Galaxy S9 – bedste pris
S9 mangler dual kamera har lidt mindre skærm, men matcher ellers stort set S9+ på alle andre punkter og har flot og meget praktisk design, en stor skærm på 5,8 tommer, et godt kamera, hurtig brugerflade og fin batteritid.

Galaxy S9 har en pris fra cirka 6.250 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S9 med abonnement
Galaxy S9 har en pris fra cirka 6.000 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy S9 uden abonnement

 

Samsung Galaxy Note 8 – bedste pris
Samsung Galaxy Note 8 er heldigvis faldet godt i pris siden lanceringen, hvor den havde en pris på 7.749 kroner – i dag står den i cirka 5.850 kroner og er pludselig et godt køb. Flot design, skærm på 6,2 tommer med 2K-opløsning, godt dual kamera og god batteritid.

Galaxy Note 8 har en pris fra cirka 7.300 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 8 med abonnement
Galaxy Note 8 har en pris fra cirka 5.850 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 8 uden abonnement

 

Denne Samsung mobil anbefaler jeg

- Hvis du er ude efter den størst mulige skærm kombineret med en god pris, så er det Note 8, man skal gå efter. Til en pris fra cirka 5.850 kroner får man en fremragende mobil, der kan bruges i mange år frem i tiden. Generelt står Note 8 som det bedste køb lige nu, hvis man er ude efter en god mobil til den bedst mulige pris. Den har et godt design, en fantastisk flot skærm, kameraet er blandt de bedste og brugerfladen lynhurtig. Den medfølgende S-Pen kan være smart for dem, der bruger mobilen til arbejde eller studier.

- Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Sammenlign priser på Samsung mobiler