Bedste priser på gode true wireless headset

Headset helt uden ledninger - true wireless headset - er uhyre praktiske at have med på farten. Lyden er god og batteritiden kan være lang. Se guide med priser.

Bedste priser på gode true wireless headset

Headsets helt uden ledninger blev for en tid et af de større buzzwords sidste år, hvor alle tech-producenter bare skulle lancere et, et såkaldt true wireless headset. Guide til nogle af de bedste headset helt uden ledninger og deres priser.

Jeg var meget skeptisk over for de første helt trådløse headset, altså true wireless headset, da de kom på markedet. Lyden var dårlig og batteritiden sløj – to væsentlige punkter, hvor det ikke er godt at fejle med et trådløst headset. Heldigvis skulle vi kun hen i 2. generation for at få rettet op på tingene og de andre producenter, der er kommet til senere, har også lært af de første børnesygdomme. Vi guider herunder til priser på 5 af de bedste true wireless headset på markedet lige nu.

Se også: Sammenlign priser på true wireless headset

 

Bedste tilbud og pris på de bedste helt trådløse headset

#1 Samsung Icon X

Kommentar: Rigtig godt lyd og pasform – sidder behageligt og sikkert i ørene og er vandtætte. Batteritid på 5 timer og opladerholder giver 3 opladninger.

Bedste pris:
Fra cirka 1.450 kroner kroner.

Se aktuelle priser på Samsung Icon X

 

#2 BeoPlay E8

Kommentar: BeoPlay E8 har super lyd, flot design, er rare at bruge i lang tid og har batteritid på 4 timer. Opladeræske følger med og giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 2.300 kroner.

Se aktuelle priser på BeoPlay E8

 

#3 Apple AirPods

Kommentar: Meget brugervenligt true wireless headset (med iPhone eller iPad) og genkendeligt design. Lydkvaliteten er middel, men batteritiden er god med 5 timer. Batteriholder giver 4 opladninger.

Bedste pris:
Cirka 1.200 kroner

Se aktuelle priser på Apple AirPods

 

#4 Sony WF1000X

Kommentar: Godt design og god lyd. Sidder godt i ørerne over længere tid. Batteritid på 3 timer – medfølgende batterieuti giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 1.700 kroner.

Se aktuelle priser på Sony WF1000X

 

#5 Jabra Elite Sport

Kommentar: Fint design og de er rare at bruge over længere tid. Har flere fitnessfunktioner som at måle hjertefrekvens og træning generelt. Er vandtæt. Batteritid på 4,5 timer og batterietui giver to opladninger.

Bedste pris:
Cirka 2.000 kroner

Se aktuelle priser på Jabra Elite Sport

 

Priser på helt trådløse headset, maj 2018

Guiden med priser på nogle af de bedste priser helt trådløse headset er fra maj 2018. Rangeringen er baseret på test af headsettene foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk. Headsettene på listen kommer fra B&O, Jabra, Sony, Apple og Samsung.

Det dyreste true wireless headset i guiden koster 2.300 kroner, mens det billigste koster 1.200 kroner. Der er cirka 900 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste true wireless headset i guiden.

Prissammenligninger på trådløse headset