iPhone 6s priser

Spar 2.800 kroner på iPhone 6S – find bedste pris

iPhone 6S er fra 2015, men er en af de allermest populære telefoner på det danske marked og den mest populære iPhone lige nu. Den er samtidig den billigste mobiltelefon fra Apple, men det er alligevel muligt at finde besparelser på telefonen på op mod 2.800 kroner. Guide til de bedste priser på iPhone 6S.

iPhone 6S har efterhånden over tre år på bagen og der er sket meget i mellemtiden med kvaliteten på mobiltelefoner. Alligevel er 6S’eren meget populær i Danmark og er for eksempel den iPhone, der flest gange er blevet sammenlignet priser på blandt Apples telefoner de sidste mange måneder. Også hos teleselskabet 3 var den den mest populære telefon overhovedet i december.

En væsentlig årsag til det er, at den er den billigste iPhone på markedet med en pris helt ned til 2.200 kroner. Der er op mod 2.800 kroner at spare ved at købe den ved den billigste forhandler.

Herunder kan du se guide og oversigt til de bedste priser på iPhone 6S.

 

Bedste priser på iPhone 6S

#1 CBB Mobil
Pris: Fra cirka 2.200 kroner med abonnement i en måned
Se aktuelle tilbud

#2 Telenor
Pris: Fra cirka 2.800 kroner med abonnement i seks måneder
Se aktuelle tilbud

#3 Teleselskabet 3
Pris: Fra cirka 2.900 kroner med abonnement i seks måneder
Se aktuelle tilbud

#4 Proshop
Pris: Fra cirka 2.900 kroner uden abonnement
Se aktuelle tilbud

#5 Happii
Pris: Fra cirka 3.000 kroner uden abonnement
Se aktuelle tilbud 

#6 Telmore
Pris: Fra cirka 3.100 kroner uden abonnement
Se aktuelle tilbud

#7 YouSee
Pris: Fra cirka 3.300 kroner med abonnement i seks måneder
Se aktuelle tilbud

#8 Telia
Pris: Fra cirka 3.400 kroner med abonnement i seks måneder
Se aktuelle tilbud

#9 Wupti
Pris: Fra cirka 4.100 kroner uden abonnement
Se aktuelle tilbud

#10 Proshop
Pris: Fra cirka 4400 kroner uden abonnement
Se aktuelle tilbud

Bedste tilbud på iPhone 6S

Er man bare ude efter den laveste her-og-nu pris på iPhone 6S, så har CBB Mobil det bedste tilbud. Med abonnement i seks måneder har både Telenor og 3 rigtig gode tilbud på iPhone 6S. Uden abonnement koster iPhone 6S fra 2.900 kroner, så det er helt sikkert en fordel at købe den med abonnement hos enten CBB, Telenor eller 3.

Se også: Billigste pris på iPhone 6S

 

Bedste pris på iPhone 6S, januar 2019

Guiden med de bedste priser på iPhone 6S er fra januar 2019. Priserne er fundet på telepristjek.dk og pricepusher.dk og forhandlerne med de bedste priser på iPhone 6S er 3, CBB Mobil, YouSee, Telenor, Telia, Telmore, Happii, Wupti og Proshop. Sammenlignet med den højeste pris på iPhone 6S på cirka 5.000 kroner er der cirka 2.800 kroner at spare ved at gå efter det billigste tilbud.

På telepristjek.dk holder vi dagligt øje med de bedste priser og tilbud på de bedste eller mest populære mobiltelefoner både med abonnement hos teleselskaberne og uden abonnement his webshops. Så husk at holde dig jævnligt opdateret på telepristjek.dk, så du ikke går glip af de bedste tilbud.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner fra Apple

 

Skriv et svar