pris for samsung galaxy s6

Bedste pris og tilbud på Samsung Galaxy S6 – stærk pris på en af de bedste mobiltelefoner

Samsung Galaxy S6 er trods 18 måneder på bagen stadig en særdeles fremragende mobil med et flot design, super lækker skærm, hurtig brugerflade og fremragende kamera.

Da den kom frem i foråret 2015, var Galaxy S6 blandt de dyreste mobiltelefoner på markedet, men siden er S7 kommet til og det er godt nyt for alle dem, der ikke bare skal have det nyeste af det nyeste, men som går efter det bedste til prisen.

Således kan Galaxy S6 sagtens matche de nyeste telefoner på langt de fleste funktioner og muligheder og køber du Galaxy S6, så er du sikker på at få en rigtig god mobil til en rigtig god pris.

Se også: Sammenlign pris på mobiltelefoner

Bedste pris for Galaxy S6 over seks måneder

Lige nu kan du få Galaxy S6 til 3.848 kroner inklusiv 6 måneders mobilabonnement med fri tale og 10 GB data hver måned + gratis musiktjeneste med millioner af sange, så længe du er kunde – en streaming-tjeneste til musik på mobilen koster normalt 99 kroner.

Over 6 måneder er det lige nu bedste tilbud og pris på Samsung Galaxy S6. Det er Yousee, der kører med det gode tilbud.

Callme har faktisk Galaxy S6 til en samlet mindstepris på 3.753 kroner, men det er kun med en måneds abonnement og uden gratis musiktjeneste.

Se også: Mobilabonnementer med hurtig 4G

 

Særlige fordele ved Samsung Galaxy S6

+ Kamera (9/10)
+ Hurtig på nettet (9/10)
+ Skærm (10/10)

Se også: Test & bedømmelse af Samsung Galaxy S6

Bedste mindstepris 3.695 kroner ved Callme

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Samsung

 

Pristjek på telepristjek.dk

På telepristjek.dk støvsuger vi dagligt det danske telemarked for de bedste tilbud, så du slipper for at bruge tid selv på at lede. Vi er naturligvis altid på kig efter den lavest mulige pris, men helst over tid og i hvert fald over 6 måneder. Det er nemlig over tid, man kan spare flest penge ved køb af ny mobil.

Se også: Bedste tilbud på mobiltelefoner