sony xz premium pris

Bedste pris på Sony Xperia XZ Premium uden abonnement

Sony Xperia XZ Premium er topmodellen hos Sony til trods for, at der er kommet andre nyere telefoner på markedet fra Sony siden lanceringen i foråret – se bedste pris på Sony Xperia XZ Premium uden abonnement.

Sony Xperia XZ Premium var en af de allerførste telefoner med den nye Snapdargon 835 processor, der giver 1 Gbit/s 4G, lynhurtig brugerflade, bedre batteritid og ikke mindst mulighed for at lave unikke videooptagelser. XZ Premium kunne nemlig som den første mobil tilbyde Super Slowmtion-videoer med 960 billeder i sekundet. Sonys salgstale for telefonens nye videofunktion var, at den kunne vise mere end øjet kunne fange og det var faktisk ikke varm luft, Sony kom med. Med Super Slowmotion kan man lave optagelser med detaljer, som menneskets øje ikke selv kunne fange og registrere.

Derudover var og er telefonen stadig bare rigtig god på alle ledder og kanter. Kun designet kan virke lidt gammeldags med klassisk meget ramme rundt om skærmen, men det er på den anden side også noget, man stadig efterlyser, da det er lettere at bruge og holde telefonen, når den har ramme rundt om skærmen. Vi guider her til de bedste priser på Sony Xperia XZ Premium uden abonnement.

Se også: Sammenlign pris på Sony Xperia XZ Premium uden abonnement

 

Bedste pris på Sony Xperia XZ Premium uden abonnement – sammenlign priser

#1 Salgsbutikken
Pris: 4.426 kroner > Se tilbud

#2 Goblue
Pris: 4.799 kroner > Se tilbud

#3 Proshop
Pris: 5.490 kroner > Se tilbud

#4 Wupti
Pris: 5.799 kroner > Se tilbud

#5 Happii
Pris: 5.999 kroner > Se tilbud

 

Sony Xperia XZ Premium – kan det betale sig at købe uden abonnement?

Det bedste pris på Sony Xperia XZ Premium med abonnement er knap 5.300 kroner med abonnement i seks måneder. Derfor kan det godt svare sig at købe telefonen uden abonnement, selvom man naturligvis skal være opmærksom på, at man også betaler til sit nuværende abonnement. Men har du et mobilabonnement til godt 100 kroner om måneden, kan det sagtens svare sig at købe XZ Premium uden abonnement.

Det er Telenor, der har XZ Premium til den bedste pris med abonnement og næste teleselskab i rækken er YouSee, der har den til 6.574 kroner.

Se også: Den bedste Sony mobil til prisen

 

Bedste pris på Huawei Mate 10 Pro, december 2017

Guiden med de bedste priser på Sony Xperia XZ Premium er fra december 2017. Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun webshops med med e-mærket for sikker e-handel. Forhandlerne med de bedste tilbud på Sony Xperia XZ Premium er Goblue, Wupti, Happii, salgsbutikken og Proshop. Der er over 1.500 kroner i forskel på prisen mellem det billigste og dyreste tilbud, så der er mange penge at spare.

Se også: Prissammenligninger på Sony Xperia XZ Premium