samsung gear s3 classic

Bedste pris på Samsung Gear S3 Classic – se guide og pris

Samsung Gear S3 Classic er et af de bedste smartwatch på markedet i dag med flot klassisk urdesign og flere gode og brugbare funktioner som pulsmåler og indbygget GPS. Se guide til bedste pris på Samsung Gear S3 Classic.

Samsung Gear S3 Classic har et tidsløst design og har funktioner som indbygget GPS, 4 GB indbygget hukommelse og god software til at tracke ens træning meget præcist, hvad enten man løber, cykler, svømmer eller løber på ski. Her under kan du se de bedste priser på Samsung Gear S3 Classic lige nu.

Se også: Bedste pris på Samsung Gear S3 Classic

 

Bedste pris på Samsung Gear S3 Classic – sammenlign priser

#1 Wupti
Pris: 2.555 kroner > Se tilbud

#2 Proshop
Pris: 2.695 kroner > Se tilbud

#3 Happii
Pris: 2.695 kroner > Se tilbud

 

Derfor er Samsung Gear S3 et af de bedste smartwatch

Samsung Gear S3 Classic har det, man kan kalde for et tidsløst design og ligner på mange måder et helt almindeligt ur. Der er dog tale om et smartwatch, der kan bruges til at besvare opkald, åbne apps og til spil og musik. Uret har 4 GB indbygget hukommelse til lagring af for eksempel musik, som man så kan lytte til via et bluetooth headset koblet til uret.

Gear S3 indsamler også data for din træning med pulsmåler og kan måle antal skridt, hvor hurtig du cykler og hvor højt du er over vandets overflade og det indbyggede barometer kan holde dig opdateret om vejrmæssige ændringer og lufttryk. Uret har også indbygget GPS og er vandtæt. Batteriet rækker til 3-4 dages brug.

Se også: Bedste pris på smartwatch

 

Bedste tilbud på Samsung Gear S3 Classic, oktober 2017

Guiden med de bedste priser på Samsung Gear S3 Classic er foretaget i oktober 2017. Priserne på uret er fundet på pricepusher.dk, der kun lister priser fra webshops, der er e-mærke certificerede. Webshoppene med de bedste tilbud på Gear S3 Cassic er Wupti, Proshop og Happii.

Se også: Prissammenligninger på smartwatch