gear icon x

Bedste pris på Samsung Gear Icon X – stort prisfald siden lanceringen

Da første generation af Gear Icon X kom på markedet havde det en pris på omkring 1.700 kroner. Det var for dyrt i forhold til den kvalitet det havde, men nu kan man få det til under 1.100 kroner og er ikke længere så tosset et køb. Bedste tilbud og pris på Samsung Gear Icon X.

Samsung Gear Icon X er Samsungs første true wireless headset. Problemet med det var, at det ville for mange ting uden at være god til noget, i hvert fald ikke de vigtigste ting for et headset i forhold til prisen. Udover at have indbygget GPS til måling af distance, hastighed, kalorier forbrændt, hjertefrekvens og trin taget, så havde det også indbygget pulsmåler og kunne måle hjertefrekvens. Fint nok for et fitness headset, men det betød blandt andet dårlig batteritid og lyden var heller ikke særlig god, ikke i forhold til prisen på cirka 1.700 kroner.

Men tiden går og prisen er faldet, så i dag koster headsettet under 1.100 kroner og det er faktisk en helt i orden pris for et et true wireless headset at være. Se bedste pris på Samsung Gear Icon X.

Se også: Priser på trådløse headset

 

Bedste pris på Samsung Gear Icon X 

#1 Happii
Pris: 1.088 kroner. Se tilbud

 

#2 Wupti

Pris: 1.458 kroner. Se tilbud

Se også: Priser på Gear Icon X

 

Samsung Gear Icon X – for og imod

Gear Icon X har gode funktioner til måling af ens træningsindsats og det har 4 GB indbygget hukommelse til lagring af for eksempel musik. Headsettet kan afspille denne musik uden brug af en mobil.

Batteritiden er ikke prangende med 3 timer, men på farten kan man lade den op 5 gange med den opladerboks, der følger med. Lyden er ikke storslået, men til træning er den helt okay.

Se også: Priser på de bedste true wireless headset

 

Bedste tilbud på Samsung Gear Icon X, marts 2018

Guiden med bedste pris på Gear Icon X er fra marts 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk.

På pricepusher.dk ser du kun priser fra webshops, der er godkendt af e-handelsfonden og er certificeret til at benytte e-mærket, der garanterer sikker online-handel. Det er langt fra alle webshops, der er godkendt til at modtage e-mærket.

Se også: Prissammenligninger af headset