samsung galaxy tab s2 pris

Bedste pris på Samsung Galaxy Tab S2 – Se guide med priser

Samsung Galaxy Tab S2 fra 2015 er stadig en fremragende tablet, der siden lanceringen af faldet meget i pris, næsten 40 procent. Derfor kan man nu langt bedre leve med det lidt triste design. Se guide til de bedste priser på Samsung Galaxy Tab S2.

Samsung Galaxy Tab S2 har skærmen, brugervenligheden og funktionaliteter som sine store styrker – alle tre meget vigtige ting for en tablet at være stærk på. Den er faldet med næsten 40 procent i pris siden lanceringen tilbage i slutningen af 2015 og kan fås til under 3.000 kroner for wifi-versionen og omkring 3.200 kroner for 4G-versionen. Vi har tjekket markedet for de bedste priser på Samsung Galaxy Tab S2.

Se også: Bedste pris på Samsung Galaxy Tab S2

 

Bedste pris på Samsung Galaxy Tab S2 – sammenlign priser

#1 Salgsbutikken
Pris: 2.900 kroner (kun med wifi) > Se tilbud

#2 Goblue
Pris: 3.040 kroner (kun med wifi) > Se tilbud

#3 Proshop
Pris: 3.265 kroner (kun med wifi)> Se tilbud

#4  Happii
Pris: 3.265 kroner (med 4G)> Se tilbud

 

Rigtig god tablet

Samsung Galaxy Tab S2 er på langt de fleste punkter helt på højde med iPad med mange glimrende funktioner og muligheder og ikke mindst en virkelig flot skærm. Den har e kraftfuld processor og håndterer snildt tunge spil og programmer. Desværre er designet og især materialevalget for sløjt, men kan man se igennem fingre med det, så får man en virkelig god tablet, der kan holde i mange år.

De fleste bruger deres tablet til at se film, til læsning af magasiner, til at spille på og videre i den dur og med en skærm på 9,7 tommer får man det helt rigtige format og den rigtige størrelse til det.

Se også: Bedste pris på tablets

Bedste tilbud på Samsung Galaxy Tab S2, oktober 2017

Guiden med de bedste priser på Samsung Galaxy Tab S2 er fra oktober 2017. Priserne på tabletten er fundet på pricepusher.dk, hvor man kun finder priser fra webshops med e-mærket. Webshoppene med de bedste priser på Samsung Galaxy Tab S2 er Salgsbutikken, Goblue, Proshop og Happii.

Se også: Prissammenligninger på tablets