samsung galaxy s8 pris

Bedste pris på Samsung Galaxy S8 uden abonnement

Samsung Galaxy S8 er siden lanceringen i foråret faldet markant i pris fra godt 6.000 kroner til 4.500 kroner og den laveste pris på S8 får man, hvis man køber uden abonnement. Guide til den billigste og bedste pris på Samsung Galaxy S8 uden abonnement.

Der er mange seriøse kandidater til årets mobil 2017 og en af dem er Samsung Galaxy S8, der kom ud i de danske butikker i foråret. Den imponerede med virkelig flot design, hurtig brugerflade, virkelig godt kamera, god batteritid og mange andre ting. Prisen var dog lidt i overkanten for mange med 6.100 kroner, men siden er S8 faldet markant i pris og kan i dag fås uden mobilabonnement til cirka 4.550 kroner. Her under kan du se de bedste priser på Samsung Galaxy S8 uden abonnement.

Se også: Sammenlign pris på Samsung Galaxy S8 uden abonnement

 

Bedste pris på Samsung Galaxy S8 uden abonnement – sammenlign priser

#1 Goblue
Pris: 4.540 kroner > Se tilbud

 

#2 Salgsbutikken
Pris: 4.557 kroner > Se tilbud

 

#3 Proshop
Pris: 4.995 kroner > Se tilbud

 

#4 Happii
Pris: 5.475 kroner > Se tilbud

 

#5 Wupti
Pris: 5.830 kroner > Se tilbud

Hvorfor skal man købe mobil uden abonnement?

Ofte er det billigere at få fingre i en ny mobil ved at købe den med abonnement hos et teleselskab, da teleselskaberne har det med at give så store rabatter på telefoner, at det kan svare sig at betale for et eventuelt dyrere abonnement end det, man har i dag.

Nogen gange er det bare billigere at købe uden abonnement, som det er tilfældet lige nu med Galaxy S8. Selv om det skulle have været billigere at købe Samsung Galaxy S8 med abonnement, kan det være, at teleselskabet med den bedste pris har ringe mobildækning, der hvor man bor; det kan være, man er rigtig glad for indholdet i det mobilabonnement man har lige nu – tale, data, tjenester – eller man synes, at ens nuværende teleselskab er teleselskabet med bedst kundeservice.

 

Se også: Den bedste Samsung mobil til prisen

 

Bedste pris på Samsung Galaxy S8, december 2017

Guiden med de bedste priser på Samsung Galaxy S8 er fra december 2017. Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra webshops, der har gjort sig fortjent til e-mærket, der er garant for sikker e-handel. Webshoppene med de bedste tilbud på Galaxy S8 er Goblue, Wupti, Happii, salgsbutikken og Proshop. Der er over  der er over 1.000 kroner i forskel på prisen mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på Samsung Galaxy S8