bedste pris på parrot bebop 2 fpv drone

Bedste pris på Parrot Bebop 2 FPV – spar over 2.000 kroner

Parrot Bebop 2 FPV er blandt de bedste droner på markedet i dag, særligt til prisen – der er over 2.000 kroner at spare på det billigste tilbud. Se guide til bedste pris på Parrot Bebop 2 FPV.

Parrot Bebop 2 FPV har en rigtig god pris taget i betragtning, at den udmærker sig på flere gode punkter som lang batteritid, godt kamera, meget stabil flyvning og styring samt god FPV-oplevelse (FPV står for First Person View). Samtidig er der over 2.000 kroner i forskel på det billigste og dyreste tilbud på dronen. Herunder lister vi de bedste tilbud på Parrot Bebop 2 FPV.

 

Bedste pris på Parrot Bebop 2 FPV – sammenlign priser

#1 Wupti
Pris: Cirka 4.100 kroner > Se tilbud

#2 Happii
Pris: Cirka 5.000 kroner > Se tilbud

#3 Conrad
Pris: Cirka 6.200 kroner > Se tilbud

 

Fordele ved Parrot Bebop 2 FPV

Parrot Bebop 2 FPV har flere ting, der taler for, at den er blandt de allerbedste droner lige nu – særligt til prisen. Den kan flyve hurtig; den er solidt bygget med fleksible materialer; den har godt kamera med fuld HD video: batteritiden er på op mod 25 minutter: rækkevidden til fjernbetjeningen er på 2 kilometer og så har den rigtig god first person view, så man kan se, hvad den ser, når den flyver rundt oppe i luften.

Se også: Bedste pris på droner

 

Bedste tilbud på Parrot Bebop 2 FPV, oktober 2017

Oversigten med de 3 bedste tilbud og priser på Parrot Bebop 2 FPV er publiceret i oktober 2017. Priserne på dronen er fundet pricepusher.dk (hvor du du finder tilbud fra webshops med e-mærket og som er godkendt som sikre onlineshops. På listen over de tre bedste tilbud på dronen er Wupti, Happpi og Conrad.

Parrot Bebop 2 FPV har en højeste pris på 6.200 kroner, mens den laveste pris er på 4.137 kroner helt præcist. Du kan altså opnå en besparelse på 33 procent eller godt 2.000 kroner ved at vælge det billigste tilbud på Parrot Bebop 2 FPV.

Se også: Prissammenligninger på droner