billig pris ipad mini 4

Bedste pris på iPad Mini – her er den billig

iPad Mini er stadig en glimrende lille tablet med praktisk format og kan bruges med fordel af både voksne og børn til film, bøger, magasiner og spil – guide til de bedste priser på iPad Mini.

Man kan spørge sig selv, om en tablet med skærm under 8 tommer har sin gang på jord mere, nu hvor mobiltelefoner får større og større skærme – med iPhone Xs Max som den lige nu største med skærm på 6,5 tommer. Det synes jeg bestemt de har. En tablet er noget, hele familien kan bruge, så derfor har den stadig en plads i mange familier og det er nok de færreste der har lyst til at lade lille Peter på 7 år sidde og spille på en mobil til 7-8.000 kroner.

iPad mini med skærm på 7,9 tommer fungerer godt til nyheder, sociale medier, læsning af bøger og magasiner, streaming af video, gaming og mange andre ting og med ete meget handy format er iPad Mini let og behagelig at sidde med i sofaen eller stolen.

Herunder guider vi til de bedste priser på den seneste iPad mini 4.

Se også: Bedste pris på iPad mini 4

 

Bedste pris på iPad mini – find den billig

#1 Salgsbutikken
Pris: 3.199 kroner. Se tilbud

#2 Proshop
Pris: 3.235 kroner. Se tilbud

 

#3 Happi
Pris: 3.395 kroner. Se tilbud

 

 

Ny iPad min i på vej?

iPad mini 4 er ikke den mest kraftfulde iPad eller tablet og den har da også tre år på bagen. Mange forventer, at der faktisk ikke kommer en ny iPad Mini, da iPhones bliver større og større, men det forlyder nu, at Apple faktisk kan komme med en ny iPad Mini opdateret med mere moderne design og mere kraftfuld processor.

Hvis der kommer en ny iPad Mini i år, så sker det på tirsdag den 30. oktober. Hvis den ikke kommer der, så skal vi nok forvente, at det er slut med flere nye mini-varianter af iPad.

Se også: Billige iPads – se priser

 

Bedste pris på iPad mini, oktober 2018

Guiden med priser på iPad mini 4 er fra den oktober 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk, hvor du både kan sammenligne priser på iPad og tablets. Webshoppene med de billigste priser på iPad mini 4 Happii, Salgsbutikken og Proshop.

Se også: Prissammenligninger på iPad