htc u11 bedste kamera

Bedste pris på HTC U11 uden abonnement – guide og sammenligning

HTC U11 står som en af de bedste smartphones her i 2017, men alligevel kan den ikke købes med abonnement hos teleselskaberne. Se guide med bedste pris på HTC U11 uden abonnement.

HTC U11 blev lanceret i juni 2017 og overraskede de fleste ved at være en forbløffende god telefon, særligt som faktisk den bedste kameramobil, da den kom ud på markedet. Siden er der kommet andre telefoner til med lidt bedre kameraer, men kun minimalt mindre og kameraet i HTC U11 er stadig i verdensklasse for en mobil.

Se her, hvor du finder HTC U11 til den bedste pris uden abonnement – der er over 900 kroner i prisforskel på det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Bedste pris på HTC U11 uden abonnement

 

Bedste pris på HTC U11 uden abonnement

#1 Salgsbutikken
Pris: 4.721 kroner – Se tilbud

#2 Proshop
Pris: 4.995 kroner – Se tilbud

#3 Happii
Pris: 5.695 kroner – Se tilbud

 

Hvad sker der for HTC?

HTC kæmper med at få solgt deres eller rigtig gode telefoner og de har ikke økonomi til at blive solgt gennem teleselskaberne, der kræver tilstedeværelse og finansiel engagement fra samarbejdspartnere. Derfor kan man i dag kun købe HTC-telefoner gennem webshops.

Men det skal ikke afskrække dig for at købe HTC-telefoner. Du er stadig sikret gennem garantibevis og du er stadig garanteret support, hvis der skulle ske noget med telefonen.

Se også: Den billigste HTC mobil

 

Bedste pris på HTC U11, december 2017

Guiden med de bedste priser på HTC U11 stammer fra december 2017. Priserne er fundet på pricepusher.dk. Webshoppene med de bedste tilbud på HTC U11 er Happii, Proshop og Salgsbutikken Det dyreste tilbud står i en pris på godt 4.700 kroner, mens den højeste pris er på knap 5.700 kroner.

Se også: Prissammenligninger på HTC U11