Bedste pris for iPhone 7 hos de danske teleselskaber

iPhone 7 er nu klar til preorder hos de danske teleselskaber - vi stor oversigt til de bedste priser på iPhone 7 med abonnement.

Bedste pris for iPhone 7 hos de danske teleselskaber

iPhone 7 er nu klar til preorder hos de danske teleselskaber, men hvilken mobiloperatør har iPhone 7 til den bedste og billigste pris? Det giver vi overblik over herunder.

Bedste pris for iPhone 7 hos 3

Fra 6.190 kroner for 4,7 tommer versionen med 32 GB og 7.180 kroner for 5,5 tommer versionen med 32 GB. Priserne er inklusiv mobilabonnement med 3LikeHome.

For 90 kroner ekstra i alt over seks måneder kan du få dem med 10 GB data om måneden i stedet for 3 GB data.

Se mere hos 3

 

Bedste pris for iPhone 7 hos  Telia

Fra 6.490,5 kroner for 4,7 tommer versionen med 32 GB og 7.590 kroner for 5,5 tommer versionen med 32 GB. Priserne er inklusiv mobilabonnement med valgfri tjeneste: Roam Like Home, HBO, Storytel eller Telia TV til frit forbrug i 12 måneder.

For 120 kroner ekstra i alt over seks måneder kan man telefonerne inklusiv mobilabonnement med Spotify og en anden valgfri tjeneste: Roam Like Home, HBO, Storytel eller Telia TV til frit forbrug i 12 måneder. Her får man også 50 GB data om måneden i stedet for 15 GB data om måneden.

Se mere hos Telia

Bedste pris for iPhone 7 hos Yousee

Fra 6.413 kroner for 4,7 tommer versionen med 32 GB og 7.373 kroner for 5,5 tommer versionen med 32 GB.

For 120 kroner ekstra i alt over seks måneder kan du få iPhone 7 og Plus-versionen med 25 GB data om måneden i stedet for 10 GB data om måneden. Begge mindstepriser er inklusiv musiktjenesten Yousee Musik.

Se mere hos Yousee

 

Telenor

Telenor har annonceret priser for iPhone 7 endnu, men vi opdaterer naturligvis artiklen her, så snart de første priser for iPhone 7  hos Telenor dukker op.

Du kan også selv holde øje med pris for iPhone 7 og pris for iPhone 7 Plus, når de dukker op i vores prissammenligninger.

Kort om iPhone 7

iPhone 7 er Apples nyeste bud på, hvordan en mobil skal se ud og fungere. Blandt de største nyheder er, at den nu er vandtæt og kan klare at være i en meter dybt vand i 30 minutter. Den kan altså sagtens klare en svømmetur, hvis man har de lyster.

En anden nyhed er, at den ikke længere har jackstik, men Lightningstik, til headset. Der følger dog en adapter med i æsken, hvis man stadig ønsker at bruge sit headset med jackstik. Det er dog et problem at lade iPhone 7 op samtidig med at man vil koble et headset med ledning til telefonen. For at kunne gøre det, skal man købe en Lightning Dock hos Apple – sådan en koster 399 kroner.

Kameraet er blevet bedre i begge modeller. iPhone 7 med 4,7 tommer skærm har fået optisk billedstabilisering, mens iPhone 7 Plus med 5,5 tommer skærm har fået dual kamera og derfor kan give nogle bedre billeder.

Sammenlign priser for iPhone 7