mobilabonnement med billig tale taletid

Bedste og billigste forbrugsafregnet abonnement

Ikke alle mennesker har det store mobilforbrug, eller måske ønsker man at have en reserve-mobil, hvis ens primære mobil skulle blive væk, barnet skal have sin første mobil eller man ønsker blot et ekstra aktivt nummer af praktiske årsager. Bedste og billigste forbrugsafregnet abonnement.

I denne guide har vi fundet de fem bedste og billigste forbrugsafregnet abonnementer fra fem forskellige mobilselskaber, der hver især tilbyder forskellige løsninger og priser. Læs med og se om et af disse fem abonnementer kan dække dit behov for mobilforbrug.

Se også: Billige mobilabonnementer

 

De fem bedste og billigste forbrugsafregnet abonnementer

#1 CBB

Forbrugsafregnet mobiltelefoni med CBB Basis
Pris: 19 kr. / måned, 39 øre /min, 19 øre /sms, 1,99 Kr. pr MMS og 1 Kr. / MB data.
Mindstepris pr. måned: 19

Oprettelse: 1 Kr.
CBB netværk: Telenor
Samlet kundetilfredshed: 7,4 / 10

Se tilbud her

Kommentar til CBB Basis:
CBB Basis har en relativ lav minutpris og har ikke noget krav om et minimumsforbrug om måneden. Uden krav om minimumsforbrug gør dette abonnement særligt attraktivt, hvis du ønsker et aktivt nummer til f.eks. en alarm eller anden GSM-enhed eller til barnets første mobil.

 

#2 Greentel

Forbrugsafregnet mobiltelefoni med Green Tel Basic
Pris: 48 øre /min, 8 øre /sms, 2 Kr. pr MMS og 1 Kr. / 1 MB data.
Mindstepris pr. måned: 29 kroner

Oprettelse: 0 Kr.
Green Tel netværk: Telia
Samlet kundetilfredshed: 8,55 / 10

Se tilbud her

Kommentar til Greentel:
Greentel har et krav om et minimumsforbrug på 29 kroner om måneden. Greentel tilbyder samme priser i EU, hvis du aktivere udlandstelefoni.

 

#3 Fullrate

Forbrugsafregnet mobiltelefoni med Fullrate Mobil Basis
Pris: tale 59 øre /min, 19 øre /sms, 1,99 Kr. pr MMS og 50 øre / 1 MB data.
Mindstepris pr. måned: 29 kroner

Oprettelse: 99 Kr.
Fullrate netværk: TDC
Samlet kundetilfredshed: 7,41 / 10

Se tilbud her

Kommentar til Fullrate:
Fullrate har et krav om et minimumsforbrug på 29 kroner om måneden. Du skal også være opmærksom på, at du er bundet til abonnementet i 6 måneder og har 30 dages opsigelse.

 

#4 Call Me

Forbrugsafregnet mobiltelefoni med Call Me EU Basic
Pris: abonnement 29 kroner/måned, tale 59 øre /min, 20 øre /sms, 1,99 Kr. pr MMS og 50 øre / 1 MB data, regningsadministration 9 kroner.
Mindstepris pr. måned: 38 kroner

Oprettelse: 0 Kr.
Call Me netværk: Telia
Samlet kundetilfredshed: 7,68 / 10

Se tilbud

Kommentar til Call Me:
Man betaler 29 kroner om måneden i fast abonnementsafgift. Du kan ringe gratis til andre Call Me abonnenter. Dækker mobilbrug i 37 lande i Europa.

 

#5 Telmore

Forbrugsafregnet mobiltelefoni med Telmore Basis
Pris: tale 59 øre /min, 18 øre /sms, 1,50 Kr. pr MMS og 9.90 kr. pr. dag ved brug af mere end 10 KB data. Maks. forbrug 100 MB.
Mindstepris pr. måned: 29 kroner, hvis du ikke bruger minimum 50 kroner over tre måneder.

Oprettelse: 99 Kr.
Telmore netværk: TDC
Samlet kundetilfredshed: 8,13 / 10

Se tilbud

Kommentar til Telmore:
Der er et minimumsforbrug på 50 kr. over 3 sammenhængende måneder på Telmore Basis. Bruger du mindre end 50 kr., opkræver Telmore et månedligt administrationsgebyr på 29 kr.

Du kan bruge Telmore Basis på sammen vilkår, om du rejser i EU eller Danmark. Telmore er desuden på TDC´s mobilnetværk, og skulle ifølge Teknologisk Institut, have det mobilnetværk der dækker bedst.

 

Forbrugsafregnet abonnement – fordele og ulemper

Et forbrugsafregnet abonnement er bedst for dig, hvis du ikke har et særligt stor forbrug, men gerne vil have muligheden for at kunne ringe, sende SMS’er eller tjekke e-mail nu og da.

Det kan være en god ide at være særlig opmærksom på de forskellige takster i de forskellige abonnementer, da de kan svinge meget. Nogle abonnementer med billig tale, kan have dyr data afregning, så husk at afstem dit behov, hvis du også har brug for at gå online.

Se også: Mobilabonnementer med billig taletid

 

Bedste og billigste forbrugsafregnet abonnement, januar 2018

Guiden til bedste og billigste forbrugsafregnet abonnementer er fra januar 2018. Rangering er efter samlet pris og priserne er fundet på telepristjek.dk. De fem selskaber på listen er CBB, Greentel, Fullrate, Call Me og Telmore.

Det dyreste abonnement i guiden koster 38 kroner / måned, mens det billigste koster 19 kroner / måned. Det er en forskel på 19 om måneden, mellem det dyreste og billigste abonnement.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer