Bedste og billigste bredbånd til studerende

Det behøver ikke være dyrt for studerende at få bredbånd i hjemmet. Der findes en løsning, der er både billig og fleksibel.

Bedste og billigste bredbånd til studerende

Den absolut bedste måde for studerende at få bredbånd, der både er fleksibel, praktisk og billig, er ved at købe et datadelingskort til sit mobilabonnement. Der er dog nogle ting, man skal være opmærksom på, inden man bestiller.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Har du nok data?

Det er vigtigt, at man sørger for at have nok data i sit abonnement. Som det ligger i ordet, så deles de to SIM-kort om den samme mængde data. Man skal altså sørge for, at der er nok til hele måneden – både til brug på mobilen uden for hjemmet, og når man er hjemme. Streamer man eksempelvis meget eller gamer, så er der behov for meget data.

Vær opmærksom på, at flere teleselskaber ikke tilbyder datadeling på abonnementer med fri data. På listen under finder man dog teleselskaber med denne mulighed.

Fleksibilitet også til udlandet

Nogle studerende har også behov for at kunne tage bredbånd med til udlandet. Med datadelingskortet har man den samme mængde data i udlandet, som man får med sit abonnement.

De fleste abonnementer tilbyder data i EU, men mængden kan varierer. Tjek derfor mængden i dit abonnement, inden du

Læs også: Mobilabonnement med musik inkluderet

Kræver noget udstyr

Men ikke meget udstyr. I bund og grund kræver det, at man har en ekstra mobiltelefon eller en mobilbredbåndsrouter, man kan sætte datadelingskortet i. Den vil så fungere som WiFi i hjemmet.

Her under finder du de billigste priser på datadeling hos de danske teleselskaber. Prisen på datadeling afspejler dog ikke, hvad den samlede pris for abonnementet ender på.

#1 Callme
SIM-kort til datadeling: 49 kroner Per måned
Netværk: Telia (TT Netværket)
Se aktuelle tilbud hos Callme

#2 HALLO
SIM-kort til datadeling: 29 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos HALLO

#3 eesy
SIM-kort til datadeling: 20 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos eesy

#4 3 Mobil
SIM-kort til datadeling: 60 kroner per måned
Netværk: 3
Se aktuelle tilbud hos 3

#5 TELMORE
SIM-kort til datadeling: 29 kroner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos TELMORE

#6 YouSee
SIM-kort til datadeling: 30 koner per måned
Netværk: TDC NET
Se aktuelle tilbud hos YouSee

#7 Telia
SIM-kort til datadeling: 49 kroner per måned
Netværk: Telia (TT Netværket)
Se aktuelle tilbud hos Telia

Her får du det billigste abonnement med fri data

Callme tilbyder lige nu fri data til 189 kroner om måneden og som en af de få store teleselskaber, giver mulighed for at tilkøbe et datadelingskort. Dette giver 1.000 GB per måned til en samlet pris på 238 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Temaet er ikke slut

Temaet er stadig relevant. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. Allerede d. 2/3/2022 fulgte vi historien op med nyheden om Yousee kan nu også tilbyde fiberbredbånd på Mors og i Thy – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om emnet her.