billig telefonabonnement

Bedste mobilpakker til under 60 kroner – guide og priser

Når det gælder de allermindste og allerbilligste mobilpakker, så er udvalget begrænset på det danske marked og det er faktisk ikke muligt at finde et ultra billigt mobilabonnement på YouSees netværk. Guide til de bedste mobilpakker til under 60 kroner om måneden.

Der kan være flere grunde til, at man blot skal have en af de allerbilligste og mindste mobilpakker med begrænset indhold. Det kan for eksempel være til barnet, der skal have sin første mobil, det kan være en ekstra mobil til sommerhuset eller en tredje grund. Desværre er udvalget af mobilabonnementer med begrænset indhold, når det gælder tale og data, meget lille. Men der er nogle og vi har fundet de fem bedste. Se guide til de bedste mobilabonnementer til under 60 kroner.

 

De bedste mobilabonnementer til under 60 kroner

Greentel
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 1 time Tale + 1 GB Data (1 GB i EU)
Pris /md: 48 kroner

Se aktuelle tilbud hos Greentel

Oister
Netværk: 3
Mobilpakke: 4 timer Tale + 2 GB Data (2 GB i EU)
Pris / md: 49 kroner

Se aktuelle tilbud hos Oister

Greentel
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 2 timer Tale + 2 GB Data (2 GB i EU)
Pris / md: 59 kroner

Se aktuelle tilbud hos Greentel

Waoo
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 1 time Tale + 1 GB Data (1 GB i EU)
Pris / md: 59 kroner

Se aktuelle tilbud hos Waoo

AltiBox
Netværk: Telia/Telenor
Mobilpakke: 1 time Tale + 1 GB Data (1 GB i EU)
Pris / md: 59 kroner

Se aktuelle tilbud hos AlitBox

 

Det bedste mobilabonnement til under 60 kroner

Der er kun 11 kroner i forskel på det billigste og dyreste abonnement i guiden herover, men der er stor forskel på indholdet, når det gælder tale og data.

Oisters tilbud til 49 kroner med 4 timers tale og 2 GB data, data der også kan bruges i EU, er det klart bedste.  De andre tilbud inkluderer kun 1 times tale og 1 GB data eller koster 10 kroner mere uden at overgå indholdet i Oisters abonnement. Husk dog at sikre dig, at Oister, der bruger 3 netværk, giver god dækning, der hvor du bruger mobilen mest, hvis du overvejer Oisters tilbud.

Se også: Sammenlign priser på alle mobilabonnementer i Danmark

 

De bedste mobilabonnementer til under 60 kroner, november 2018

Guiden til de bedste mobilabonnementer til under 60 kroner er fra november 2018. I guiden finder vi mobilpakker fra teleselskaberne Altibox, Waoo, Greentel og Oister. Det billigste abonnement koster 48 kroner, mens det dyreste koster 59 kroner. Det giver en forskel i pris på 11 kroner.

Se også: Find de billigste mobilabonnementer