yousee kundeservice

Bedste mobilpakker hos YouSee

YouSee kaster ikke rundt om sig med mobilpakker og de billigste under 100 kroner tilbyder de slet ikke – dog er deres mobilabonnementer slet ikke så tossede, da de inkluderer et par gode fordele. Guide til de bedste mobilpakker hos YouSee.

YouSee er flere år i træk blevet kåret til at have Danmarks bedste mobilnet med bedste dækning og de højeste datahastigheder. De har dog ikke de billigste mobilabonnementer, men derfor kan de stadig godt være et godt køb, da de kommer med et par gode fordele. Vi guider her til to af YouSees bedste mobilabonnementer.

Se også: Aktuelle tilbud på mobilabonnementer hos YouSee

Bedste mobilpakker hos YouSee

Fri tale og 10 GB Data til 169 kroner om måneden (10 GB data kan bruges i EU) + YouSee Musik

Fri tale og fri data til 399 kroner om måneden (20 GB data kan bruges i 48 lande) + 10 timers opkald og 100 SMS’er per måned fra Danmark til 54 lande

Se også: Aktuelle priser & tilbud ved YouSee

Fordele og ulemper ved YouSee

YouSee – eller det er reelt TDC’s netværk – har som nævnt Danmarks bedste mobildækning – det er Teknologisk Institut der har foretaget test og kan konkludere det. Det har de konkludret de sidste 3-4 år – god mobildækning er et vigtigt parameter, når man vælger teleselskab.

YouSee inkluderer også YouSee Musik med 60 millioner sange i alle sine mobilabonnementer – denne streaming-tjeneste kan ikke måle sig med de bedste alternativer, men den fungerer rigtig godt til de mest grundlæggende ting. YouSees dyreste abonnement giver mulighed for roaming i 48 lande – EU + for eksempel USA, Tyrkiet og Thailand.

Det er også muligt at opnå store besparelser med samlerabat – op mod 140 kroner om måneden per abonnement kan man spare ved at samle familiens abonnementer hos YouSee.

Når vi taler ulemper ved YouSee, så springer det i øjnene, at de slet ikke har et abonnement til en lav pris – ikke engang til lige under 100 kroner. Selvom mobildækningen er god og bedst i følge test, kan der naturligvis stadig godt være huller i mobildækningen. Er der det, der hvor du bruger mobilen mest, så er YouSee ikke noget for dig.

 

Bedste mobilpakker hos YouSee, oktober 2019

Guiden til de bedste mobilpakker hos YouSee er fra oktober 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som selskabet tilbyder lige nu og vi har fundet de tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne

Skriv et svar