Bedste mobilpakker hos Telia – bedst på fri data

Telia har en mobilpakke til under 100 kroner, men det er mobilpakker i den dyre ende, der er selskabets mest interessante. Guide til bedste mobilpakke hos Telia.

Bedste mobilpakker hos Telia – bedst på fri data

Telia kan ikke følge med konkurrenterne, når vi taler de billigste mobilabonnementer, men de er godt med på mobilpakker med fri data. Guide til bedste mobilpakke hos Telia.

Telia er et af de fire danske teleselskaber, der har eget netværk og det betyder derfor – tilsyneladende – at de heller ikke tilbyder de aller billigste abonnementer, i hvert fald ikke nogen, der er særligt attraktive. Derimod har de et af de bedste af de dyrere abonnementer.

Guide til de bedste mobilpakker hos Telia.

Se også: Mobilpakker hos Telia

 

Bedste mobilpakker hos Telia

  • Fri tale og fri data til 249 kroner om måneden (inkl. 15 GB data i EU)
  • Fri tale og fri data til 299 kroner om måneden (inkl. 20 GB data i EU + USA, Thailand og Tyrkiet)

 

Fordele og ulemper ved Telia

Telia er ikke stærke på de billigste abonnementer – faktisk har de kun et med 1 times tale og 1 GB data til 69 kroner, hvilket er noget dyrere end hos mange andre selskaber. Deres fri data-abonnementer er heller ikke de billigste, men de er attraktive nok, hvis Telia dækker bedst der, hvor du bruger mobilen mest.

Telia her generelt god mobildækning til både tale og data og er du ofte på udkig efter en ny mobil kører de også med gode tilbud på mobiltelefoner. Telia gik for et par år siden væk fra at inkludere tjenester som Spotify, HBO og Flipp i sine mobilabonnementer, men de kan tilkøbes med rabat.

Selskabets selvbetjeningsside fungerer fint og har du brug for at kontakte Telia kundeservice kan du gøre det over telefon, Facebook og chat.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilpakker hos Telia, oktober 2019

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Telia er fra oktober 2019. Guiden er baseret på de abonnementer, som Telia har lige nu og vi har fundet det tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne