Bedste mobilabonnement på Telias netværk

Udover Telia er der godt en håndfuld andre billige teleselskaber, der benytter Telias netværk - se oversigt til nogle af de bedste mobilabonnementer på Telias netværk.

Bedste mobilabonnement på Telias netværk

Telia er den netværksoperatør, der har anden flest teleselskaber på sit net – TDC har flest – så der er et stort udvalg af mobilabonnementer at vælge mellem. Guide og priser på de bedste mobilabonnementer på Telias netværk.

Inden man skifter mobilabonnementer og vælger nyt teleselskab, så er det en god idé at undersøge, hvordan det pågældende teleselskabs mobildækning er der, hvor du bruger mobilen mest – det vil typisk være derhjemme eller på kontoret. Er det Telia, der har den bedste dækning, så der er gode muligheder for at finde et mobilabonnement, der passer præcist til dit behov – og hele din familie for den sags skyld. Der er nemlig mange teleselskaber på Telias netværk. Det er særligt lavprisselskaber, der er mange af og de har et stort og godt udvalg af billige mobilabonnementer med meget indhold.

Telia ligger i den højere ende rent prismæssigt, men særligt deres fri data abonnement kan være interessant at betale ekstra for.  Herunder kan du se oversigt til nogle af de bedste mobilabonnementer på Telias netværk.

Se også: Bedste mobilabonnementer på Telias netværk

 

Bedste mobilabonnement på Telias netværk

#1 Greentel
8 times taletid, 8 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 89 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Alle Greentels mobilabonnementer kan bruges i EU og dette abonnement inkluderer 5 GB data til brug i EU. Mulighed for at købe mobiltelefoner med rabat.

 

#2 DukaTale
Fri taletid, 20 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 119 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 10 GB data til brug i EU, Norge, Island og Færøerne

 

#3 GladMobil
20 times taletid, 30 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 119 kroner/md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Gladmobils mobilabonnementer kan bruges i EU og dette abonnement inkluderer 6 GB data til brug i EU. GladMobil giver 10 procent af abonnementets pris til foreninger og hjælpeorganisationer.

 

#4 DukaTale
Fri taletid, 50 GB data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 149 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Se tilbud her

Kommentar: Inkluderer 50 GB data til brug i EU, Norge, Island og Færøerne

 

 

#5 Telia
Fri tale, fri data, fri sms/mms (inklusiv roaming i EU)
Pris: 249 kroner / md
Oprettelse: 0 Kr.

Ingen aftale om trafik

Kommentar: Inkluderer 20 GB til brug i EU samt frit forbrug af tale, sms og mms i Norden og Baltikum. Fri data er i praksis 1.000 GB om måneden. Med dette abonnement er det også muligt at tilkøbe tjenester som Spotify, HBO og Storytel til halv pris.

Bedste mobilabonnement på Telias netværk, august 2019

Guiden til top 5 bedste mobilabonnement på Telias netværk er fra marts 2019. Rangering er efter pris og priserne er fundet på teleprisguide.dk. De fem selskaber på listen er Greentel, Telia, DukaMobil og GladMobil, som alle bruger Telias netværk.

Det dyreste abonnement i guiden koster 249 kroner om måneden, mens det billigste koster 89 kroner om måneden. Det svarer til en besparelse på 1.920 kroner om året. Du kan altså spare mange penge årligt, hvis du kan nøjes med det billigste abonnement i guiden.

Se også: Prissammenligninger på mobilabonnementer