telmore rebrand

Bedste mobilabonnement hos Telmore – meget at vælge mellem

Telmore har valgt at køre en strategi, hvor de ikke har et super billigt mobilabonnement med begrænset antal timer til tale og GB data – bortset fra det har de et bred udvalg af abonnementer, både rene tale og data-abonnementer samt mobilabonnementer med mange tjenester inkluderet til langt under markedspris. Guide til bedste mobilabonnement hos Telmore.

Det er lidt ærgerligt, at Telmore ikke har et abonnement med max op til 5-6 timers tale og 5-6 GB data til under 100 kroner. Det gør, at de har svært ved at komme med i betragtning hos mange, der har et moderat mobilforbrug. De tilbyder derimod gode abonnementer med masser af tale og data og samtidig har de også Danmarks bedste udbud af mobilabonnementer med tjenester og underholdning inkluderet.

Men hvilket mobilabonnement giver så mest værdi for pengene hos Telmore? Vi guider til bedste abonnement hos Telmore.

Se også: De bedste mobilabonnementer hos Telmore

 

Bedste mobilabonnement hos Telmore

Telmore har tre klassiske mobilabonnementer kun med tale, sms og data og har derudover fire mobilabonnementer fra Play-serien med tjenester og underholdning inkluderet og det er ingen hemmelighed, at det er Play-abonnementer der er mest interessante og der, hvor man virkelig får noget for pengene.

  • 20 timers tale og 20 GB data til 129 kroner om måneden (Kan kun bruges i Danmark)
  • 20 timers tale og 30 GB data til 149 kroner om måneden
  • Fri tale og 15 GB data til 159 kroner om måneden
  • Fri tale 0g 30 GB data + Telmore Musik til 169 kroner om måneden
  • Fri tale 0g 30 GB data + HBO Nordic og TV2 Play til 199 kroner om måneden
  • Fri tale 0g 30 GB data + Telmore Musik, Flipp og BookMate til 199 kroner om måneden
  • Fri tale 0g 30 GB data + Telmore Musik, Flipp, Cmore, TV2 Play, HBO Nordic, MinBio og BookMate til 259 kroner om måneden

Det er helt klart det store Play-abonnement med syv tjenester inkluderet, der giver mest for pengene. De fleste af disse tjenester koster op mod 99 kroner om måneden og har man bare behov for to af dem, så får er abonnementet et rigtig godt tilbud.

#1
Fri tale, 30 GB data, sms/mms (inkl. fri roaming på tale og sms/mms samt 5 GB data til brug i EU) + Telmore Musik, Flipp, Cmore, TV2 Play, HBO Nordic, MinBio og BookMate til 259 kroner om måneden
Pris: 259 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Sammenlign mobilabonnementer hos Telmore

 

Fordele og ulemper ved Telmore

Ulemperne først. Telmore er ikke det teleselskab, man kan gå til, hvis man er ude efter et billigt abonnement med meget data og tale og som man samtidig også kan bruge i udlandet – der er andre billigere tilbud hos konkurrenterne. Telmore bruger TDC’ netværk og selvom det er kåret til Danmarks bedste de sidste tre år, så kan der stadig være huller i deres dækning – så tjek Telmores eller TDC’ mobildækning, inden du bliver kunde hos dem. En effektiv måde er at spørge naboerne til råds.

Du kan også tjekke danskernes vurdering af mobildækningen hos deres teleselskab på teleprisguide.dk – se mere her: Teleselskaber med bedste netværk. Der kan du også se postnumre i Danmark, hvor dækningen halter lidt hos Telmore.

Som sagt har TDC Danmarks bedste netværk, i følge Teknologisk Institut og bedømt på danskerne vurdering, så er den oplevede mobildækning bedst hos Telmore.

Telmore Pay-abonnementerne kan give store besparelser hver måned, hvis man i forvejen abonnerer på en række streaming-tjenester til musik, tv-serier, magasiner, bøger og så videre. Telmore sælger mobiltelefoner med og uden abonnement, hvilket er godt. De har som regel konkurrencedygtige priser – de helt store tilbud på mobiltelefoner kommer ofte sammen med et af selskabets Play-abonnementer.

Telmore har en god hjemmeside til selvbetjening og de fleste ting kan man selv ordne.

Har du brug for at kontakte Telmore kundeservice kan du gøre det over telefon, Facebook og chat.

Se også: Teleselskaber med bedst kundeservice

 

Bedste mobilabonnement hos Telmore, august 2018

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Telmore er fra august 2018. Guiden er baseret på de abonnementer, som Telmore tilbyder i dag og vi har fundet det tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms og eventuelle tjenester set i forhold til pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne

 

Skriv et svar