call me fordele ulemper

Bedste mobilabonnement hos Call me – mest smæk for skillingen

Call me har altid været et teleselskab med meget simple mobilabonnementer kun med tale, sms, mms og data. Det holder de stadig fat i – men hvilket mobilabonnement hos Call me er det bedste? Guide til bedste mobilabonnement hos Call me.

Teleselskabet Call me har et godt ry med loyale og tilfredse kunder. Det er der formentlig en simpel grund til – de har nemlig kun helt basale mobilabonnementer uden særlige underholdningstjenester og andet, der kan forplumre kundeoplevelsen. Udbuddet af mobilabonnementer er helt ikke voldsomt stort, så det er lige til at vælge det rigtige mobilabonnement til ens behov. Call me har dog lige nu et mobilabonnement, der stikker ud fra de andre – vi guider herunder til det bedste abonnementer hos Call me lige nu.

Se også: De bedste mobilabonnementer hos Call me

 

Bedste mobilabonnement hos Call me

Der er fire reelle mobilabonnementer at vælge mellem hos Call me, i hvert fald for voksne. Der er også et børneabonnement med 2 timers tale og 2 GB data, men det er for lidt for de fleste og prisen er også lige i overkanten.

Lige nu kører Call me med tilbud på mobilabonnement med 10 timers tale og 40 GB data til 109 kroner. Det er et virkelig skarpt tilbud og en meget konkurrencedygtig pris. Abonnementer inkluderer også 5 GB data til brug i EU – man kan også bruge de 10 timers tale og den fri sms og mms i EU.

Dette abonnement er et kampagnetilbud og det står uklart, hvornår tilbuddet udløber.

#1
10 timers tale, 40 GB data, fri sms/mms (inkl. fri roaming på tale og sms/mms samt 5 GB data til brug i EU)
Pris:109 kroner /md
Oprettelse: 0 Kr.

Sammenlign mobilabonnementer hos Call me

 

Fordele og ulemper ved Call me

Call me benytter Telias netværk og de fleste vil opleve en fin og solid mobildækning. Der kan dog være steder med huller i dækningen og bor du et sted, hvor det er tilfældet på Telias netværk, så bør du vælge et andet selskab end Call me.

Call me tilbyder ingen former for tjenester til musik, film, tv-serier, bøger, lydbøger, magasiner og så videre – det er der i øvrigt kun få selskaber, der gør i dag. Se guide til mobilabonnementer med tjenester.

Call me har dog heldigvis flere fordele end ulemper. Blandt fordelene ved at være kunde hos Call me er, at de kun binder kunderne for en måned af gangen. Det betyder, at man let kan skifte selskab, hvis man får lyst til at prøve noget andet.

Netværket er som regel godt og har god 4G-dækning, selskabets hjemmeside er let at bruge til selvbetjening og endelig skal det også nævnes, at man ofte finder virkelig gode tilbud på mobiltelefoner hos Call me.

Se også: Teleselskaber med godt rygte

 

Bedste mobilabonnement hos Call me, august 2018

Guiden til det bedste mobilabonnement hos Call me er fra august 2018. Guiden er baseret på de abonnementer, som Call me tilbyder i dag og vi har fundet det tilbud, som vi vurderer er bedst, når det kommer til tale, data, roaming og sms/mms kombineret med en skarp pris.

Se også: Sammenlign bedste tilbud hos teleselskaberne