januarudsalg tilbud på telefoner

Godt køb: 5 gode mobiltelefoner til prisen

Er du ude efter en rigtig god mobil til prisen, er der flere gode mobiltelefoner at vælge mellem i alle prisklasse. Guide til gode telefoner til prisen.

Der er mange gode mobiltelefoner på markedet i alle mulige prisklasser. Nogle mobiltelefoner er bedre end andre, mens andre er virkelig gode til prisen. Og det er netop pris og kvalitet, som vi vil se nærmere på i denne guide, hvor vi tipper til 5 rigtig gode mobiltelefoner til prisen. Telefonerne er rangeret i forhold til prisen.

Se også: Priser på de bedste mobiltelefoner

 

Bedste mobiltelefoner til prisen – et godt køb

 

#1 Huawei Mate 10 lite

Kommentar: Skærm på 5,9 tommer med 2160 x 1080 pixel, hurtig brugerflade, godt dual kamera på både front og bagside, god batteritid.

Bedste pris:
Fra cirka 1.750 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 10 lite

 

#2 Motorola X4

Kommentar: Skærm på 5,2 tommer i fuld HD opløsning, hurtig fingeraftryksscanner, vandtæt med IP68 klassificering – kan tåle at være i 1,5 meter dybt vand i 30 minutter – og udmærket batteritid.

Bedste pris:
Fra cirka 2.300 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Moto X4

 

#3 Sony Xperia XZ

Kommentar: IP68 certificeret, vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter. Skærm på 5,2 tommer med fuld HD-opløsning, hurtig og simpel brugerflade og godt kamera på 23 megapixel.

Bedste pris:
Fra cirka 2.950 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ

 

#4 Samsung Galaxy S7

Kommentar: Skærm på 5,1 tommer med høj opløsning, hurtig og enkel brugerflade, rigtig godt kamera på 12 megapixel med lavt blændetal, god batteritid, IP68 certificeret (vandafvisende ned til 1,5 meter i 30 minutter).

Bedste pris:
Fra cirka 3.150 kroner. Tilbuddet er uden abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy S7

 

#5 Huawei Mate 9 Pro

Kommentar: Skærm på 5,5 tommer med 2K-opløsning, hurtig brugerflade, godt dual kamera, fantastisk batteritid.

Bedste pris:
Fra cirka 4.350 kroner. Tilbuddet er med abonnement i seks måneder.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 9 Pro

Godt køb: Bedste mobiltelefoner til prisen

Som man kan se, så er det ikke de allernyeste telefoner, der præger listen med bedste mobiltelefoner til prisen, men det betyder ikke, at det er dårlige telefoner – faktisk langt fra. Alle telefoner er rigtig gode og giver betydeligt mere værdi end man forventer til prisen.

Se også: Sammenlign billige mobilabonnementer

 

Bedste telefoner til prisen, februar 2018

Guiden til telefoner, der er et godt køb og altså rigtig gode til prisen er fra februar 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk og telepristjek.dk. På listen over tilbudene finder vi mobiltelefoner fra Sony, Samsung, Huawei og Motorola. Den billigste mobiltelefon i guiden koster cirka 1.750 kroner, mens den dyreste koster 4.350 kroner, så man kan spare cirka 2.600 kroner ved at vælge den billigste.

Se også: Sammenlign priser på gode telefoner til prisen