bedste lille mini mobil

Bedste lille mobil med lille skærm – priser og guide

De fleste nye telefoner kommer med store skærme, men der er stadig mange, der gerne vil have en lille mobil med lille skær. De bedste små telefoner med små skærme – guide og sammenligning af priser.

Jeg foretrækker selv store telefoner med store skærme, jeg jeg får mest ud af min mobil, når skærmen er stor. Men der er mange, der efterspørger små telefoner med små skærme, da de er mere praktiske i lommen og lettere at betjene med én hånd. Desværre kommer der ikke så mange telefoner med små skærme, men det sker dog og der kommer også gode små telefoner – vi guider her til bedste små telefoner med små skærme og sammenligner priser.

 

Bedste lille mobil med lille skærm – guide og priser

 

#1 Sony Xperia XZ1 Compact

Kommentar: Skærm på 4,6 tommer med god skarphed, et fantastisk godt kamera, hurtig brugerflade, rigtig god batteritid og hurtig 4G

Bedste pris: Fra cirka 4.000 kroner
Se også: Sammenlign priser på Sony Xperia XZ1 Compact

 

#2 iPhone SE

Kommentar: Den mindste skærm i guiden med 4 tommer – men skærmen er god og telefonen har en rigtig hurtig brugerflade. Kameraet er godt og den har hurtig 4G.

Bedste pris: Cirka 2.300 kroner
Se også: Sammenlign priser på iPhone SE

 

#3 Sony Xperia X Compact

Kommentar: God skærm på 4,6 tommer og et fint lille format rent fysisk. Har et super godt kamera, hurtig 4G og hurtig brugerflade og fin batteritid.

Bedste pris: Fra cirka 2.200 kroner
Se også: Sammenlign priser på Sony Xperia X Compact

 

#4 Samsung Galaxy A3

Kommentar: Samsung Galaxy A3 har skærm på 4,5 tommer og en handy format, en fin brugerflade, fornuftigt kamera og har hurtig 4G.

Bedste pris: Fra cirka 1.800 kroner
Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy A3

 

#5 Moto E (2. gen)

Kommentar: Moto E (2. gen) har skærm på 4,5 tommer og et praktisk format. Den har også hurtig 4G.

Bedste pris: Fra cirka 900 kroner.
Se også: Sammenlign priser på Moto E (2. gen)

Hvorfor skal man vælge en lille mobil med lille skærm?

Man skal vælge en lille mobil med lille skærm, hvis man mest bruger mobilen til at ringe og sms’e, sende mails, tager billeder, høre radio og måske ind i mellem læser lidt nyheder og er på Facebook – og du skal vælge en lille mobil, hvis du gerne vil have en mobil, der er let at bruge og som ikke fylder meget.

Der kommer ikke så mange små telefoner ud på markedet, det er mest Sony og Apple, der tager det segment alvorligt med virkelig gode telefoner i en meget kompakt format.

Se også: Sammenlign priser på små telefoner

 

Bedste små telefoner med små skærme, november 2017

Guiden til de bedste små telefoner med små skærme er fra november 2017. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk og telepristjek.dk. De fem telefoner i guiden kommer fra Sony, Apple, Samsung og Motorola.

Den dyreste telefon på top 5 listen koster cirka 4.000 kroner, mens den billigste koster cirka 900 kroner. Du kan altså spare over 3.000 kroner, men der er stor forskel i kvaliteten.

Se også: Sammenlign priser på de bedste telefoner

 

Min anbefaling

- Er du mest til Android, så kan jeg anbefale Sony Xperia X Compact – XZ1 Compact er egentlig lidt bedre, men betydeligt dyrere. iPhone SE er til iPhone-brugere, der vil have en lille mobil med gode funktioner. Man bliver ikke skuffet over iPhone SE.

Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Prissammenligninger af små mobiltelefoner