bedste kameramobil 2018

Bedste kameramobil – opdateret guide (oktober 2018)

Sensommeren og efteråret er normalt meget hektiske perioder, når det gælder nye mobiltelefoner og i år er ingen undtagelse – der kommer flere nye mobiltelefoner og særligt kameraet er en af de store kamppladser om kundernes gunst. Vi guider til fem telefoner med de bedste kameraer og du kan sammenligne priser på dem alle.

Den kinesiske mobilproducent har lukreret godt på sit kamerasamarbejde med Leica og har stået for de største overraskelser og ryk fremad, når det gælder kameraet i mobiltelefoner. De er dog ikke ene om at levere billeder af høj kvalitet, det er der også mange andre telefoner fra andre producenter, der gør.

Guide til fem af de bedste kameramobiler lige nu.

Se også: Mobiltelefoner med bedste kamera

 

Mobiltelefoner med de bedste kameraer

#1 Huawei Mate 20 Pro

Karakter for kamera: 10/10
Mate 20 Pro  har tre kameraer på bagsiden, der bliver brugt til at tage de nok bedste billeder i mørke lige nu. Samtidig har den gode teknikker til flotte portrætbilleder og gode autoindstillinger og kan lave 5 x optisk / hybrid zoom, hvor man kan zoome meget ind uden at billedkvaliteten ryger.

Bedste pris:
Fra cirka 6.200 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei Mate 20 Pro

 

#2 Huawei P20 Pro

Karakter for kamera: 9/10
P20 Pro har tre kameraer på bagsiden.Den  har gode teknikker til flotte portrætbilleder og gode autoindstillinger og tager gode billeder i mørke. En fin ting er også 3 x optisk zoom.

Bedste pris:
Fra cirka 4.800 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Huawei P20 Pro

 

# 3 Samsung Galaxy Note 9

Karakter for kamera: 9/10
Samsung Galaxy Note 9 har et super godt dual kamera med lynhurtig autofokus. Den er hurtig til at tilpasse sig omgivelserne og når lys og motiv ændrer sig og tager næsten altid fremragende billeder med høj skarphed og korrekte farver. Kan optage video i 4K.

Bedste pris:
Fra cirka 6.550 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Samsung Galaxy Note 9

 

#4 Sony Xperia XZ3

Karakter for kamera: 8/10
Fremragende kamera med super hurtig autofokus og god evne til at tage billeder i mørke omgivelser. Det har ikke dual kamera men med en særlig indstilling kan man alligevel tage de flotteste portrætbilleder og makrobilleder – ja faktisk bedre end med telefoner med dual kamera. Elektronisk billedstabilisering er med til at sikre billeder af høj kvalitet.

Bedste pris:
Fra cirka 5.000 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på Sony Xperia XZ3

 

#5 iPhone Xs Max

Karakter for kamera: 8/10
iPhone Xs max har et super godt dual kamera med lynhurtig autofokus. Den er hurtig til at tilpasse sig omgivelserne og når lys og motiv ændrer sig og tager næsten altid fremragende billeder med høj skarphed og korrekte farver. Kan optage video i 4K.

Bedste pris:
Fra cirka 9.550 kroner. Tilbuddet er med abonnement.

Se aktuelle priser på iPhone Xs Max

 

Huawei rykker grænserne for kameraet

For nogle år siden indledte Huawei et samarbejde med kameraproducenten Leica om at udvikle kameraer til selskabets mobiltelefoner. Det samarbejde har båret frugt og Huawei har om nogen været mobilproducenten, der har skubbet grænserne for, hvad der er muligt med mobilkameraet.

Der har været enkelt fejlskud i bøssen, men Huawei har pejlet sig ind på en formel, der sikrer, at deres telefoner faktisk udkonkurrerer topmodellerne fra både Apple og Samsung, ikke dårligt gået af Huawei.

Se også: De bedste tilbud på mobilabonnementer

 

Mobiltelefoner med bedste kamera, oktober 2018

Prissammenligningen af mobiltelefoner med bedste kamera er fra oktober 2018. Anbefalingen af de fem bedste i kategorien er baseret på test, dom og priser på mobil.nu, telepristjek.dk og pricepusher.dk. De fem bedste telefoner er fra Huawei, Sony, Apple og Samsung.

Den dyreste kameramobil på listen koster 9.550 kroner, mens den billigste har en pris fra 4.800 kroner, en prisforskel på 4.750 kroner.

Se også: Prissammenligninger på mobiltelefoner