huawei mate 9 pro bedste batteri

De bedste Huawei mobiler du kan købe lige nu – sammenlign pris

Man kan ikke beskylde Huawei for at ligge på den lade side, når det gælder lancering af nye telefoner – de er formentlig sammen med Samsung den mobilproducent, der kommer med flest smartphones på det danske marked. Og de varierer meget i pris og kvalitet.

Så hvilken Huawei-mobil skal man vælge, hvis der bare skal være et Huawei-logo på din næste mobil?

Se også: Bedømmelse af Huawei mobiler

De bedste Huawei mobiler – sammenlign pris

Vi anbefaler her de bedste Huawei-mobiler, du kan få fingre i lige nu. Huawei står også bag Honor-telefonerne, men dem ser vi bort fra i denne guide – her står den kun på Huawei-mobiler. Men kunne du være fristet af en Honor-mobil, så tjek priser på Honor mobiler.

 

Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro står stadig for mig som den bedste Huawei-mobil på markedet lige nu, selvom den kom i december sidste år og der i mellemtiden er kommet både P10, P10 Plus og P10 Lite.

Mate 9 Pro har en enorm kraftfuld og hurtig brugerflade, kameraet er virkelig fremragende med dual kamera og lækre bokeh-effekter og batteriet på 4.000 mAh giver stadig den bedste batteritid i en mobil i dag. Den har lynopladning og kan lades cirka 55 procent op på 30 minutter. Skærmen er på 5,5 tommer med 2K-opløsning.

Mate 9 Pro har en pris fra cirka 4.600 kroner > Sammenlign priser på Mate 9 Pro

Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus har skærm på 5,5 tommer med virkelig hurtig brugerflade og godt dual kamera. Batteriet er på 3.750 mAh og rækker fint til en dags brug + godt ind i næste dag. Med lynopladning kan den lades cirka 55 procent op på 30 minutter. P10 Plus er stænksikker, hvilket betyder, den kan klare lidt dryp og sved, hvis man for eksempel har den med til træning.

P10 Plus har en pris fra cirka 5.600 kroner > Sammenlign priser på P10 Plus

 

Huawei P10 lite

P10-serien består også af en Lite-udgave, der til prisen lige nu er fremragende. Den har 5,2 tommer skærm med fuld HD-opløsning, hurtig brugerflade, et fint batteri på 3.000 mAh og et godt kamera på 12 megapixel. Dog ikke et dual kamera og der er heller ikke lynopladning. Til en pris på 1.400 kroner er den en super godt køb – et af de bedste mobilkøb, du kan gøre i dag.

P10 lite har en pris fra cirka 1.400 kroner > Sammenlign priser på P10 lite