Bedste Huawei mobil: Guide og bedste priser med og uden abonnement

Huawei er kommet ud med flere nye mobiltelefoner de sidste par måneder i  alle prisniveauer - vi guider her til de bedste + deres bedste priser med og uden abonnement.

Bedste Huawei mobil: Guide og bedste priser med og uden abonnement

Huawei er ved at sætte sig godt og sikkert på det danske marked med en række glimrende telefoner – særligt til prisen – men selv deres allerbedste telefoner er ikke sindsoprivende dyre som det kan være tilfældet hos konkurrenterne. Men hvilke Huawei mobiler er de bedste? Guide til de bedste Huawei mobiler.

Huaweis har de sidste par år haft nogle af markedet allerbedste telefoner og særligt set i forhold til prisen står Hauwei stærkt. Vi guider her til de bedste Huawei-smartphones lige nu.

Se også: Bedste tilbud og priser på Huawei mobiler

 

Bedste Huawei mobil

Huawei P20 Pro – bedste pris
P20 Pro har det bedste kamera på en mobil lige nu og telefonen tager forrygende flotte billeder. Derudover har den et godt design, en stor skærm på 6,1 tommer, hurtig brugerflade og super god batteritid og lynopladning.

P20 Pro har en pris fra cirka 5.300 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei P20 Pro med abonnement
P20 Pro Plus har en pris fra cirka 6.300 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei P20 Pro uden abonnement

 

Huawei Mate 10 Pro – bedste pris
Mate 10 Pro har godt design, en stor skærm på 6 tommer, et godt dual kamera, hurtig brugerflade med AI til smartere brug over tid og en rigtig god batteritid.

Mate 10 Pro har en pris fra cirka 4.150 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei Mate 10 Pro med abonnement
Mate 10 Pro har en pris fra cirka 4.950 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei Mate 10 Pro uden abonnement

 

Huawei Mate 9 Pro – bedste pris

Mate 9 Pro kom ud på markedet i slutningen af 2016, men er stadig fremragende. Den har faktisk også det bedste design på en Huawei mobil til dato. Stor skarp skærm, hurtig brugerflade, super batteritid og lynopladning samt rigtig godt dual kamera.

Mate 9 Pro har en pris fra cirka 5.500 kroner med abonnement. Sammenlign priser på Huawei Mate 9 Pro med abonnement
Mate 9 Pro har en pris fra cirka 4.200 kroner uden abonnement. Sammenlign priser på Huawei Mate 9 Pro uden abonnement

 

Denne Huawei mobil anbefaler jeg

– Den bedste pris på Mate 10 Pro er med abonnement i seks måneder og selve købsprisen på telefonen er 2.500 kroner. Det i sig selv er et godt samlet tilbud og det bliver endnu bedre af, at abonnementet er med fri tale og fri data – det er nemlig med Telias nye mobilabonnement One. Set i det lys vil jeg anbefale Mate 10 Pro. Generelt ligger telefonen cirka 1.000 kroner under i pris sammenlignet med P20 Pro, men betyder prisen ikke noget for dig, så er det P20 Pro, du skal vælge, specielt på grund af det fantastisk gode kamera.

– Steen Jørgensen, mobilekspert.

Se også: Sammenlign priser på Huawei mobiler