Bedste Black Friday tilbud på mobiltelefoner

Black Friday løber af stablen om godt en uge og det betyder gode tilbud og besparelser på mobiltelefoner. Se her, hvad du kan spare.

Bedste Black Friday tilbud på mobiltelefoner

Black Friday er garant for store besparelser på stort set alt mellem himmel og jord, når både fysiske og online butikker disker op med gode tilbud og det gælder også på mobiltelefoner. Black Friday tilbud på mobiltelefoner.

 

Black Friday tilbud på mobiltelefoner

Black Friday løber af stablen den 23. november, men varer længere end blot denne fredag – weekenden tages også i brug og formentlig vil en række butikker tyvstarte allerede i dagene op til den store tilbudsdag. Blandt de danske teleselskaber og webshops kan vi derfor se frem til gode tilbud og besparelser på mobiltelefoner på Black Friday både før og efter den 23. november.

Sidste år var der tilbud på mobiltelefoner med op til 2.000 kroner i i rabat og det betød, at man i nogle tilfælde kunne få en glimrende mobil til 1 krone med abonnement hos nogle teleselskaber. Der var dog ikke de store tilbud på de nyeste og aller bedste mobiltelefoner, de var forbeholdt de lidt ældre årgange.

Derfor kan vi forvente at se de bedste Black Friday tilbud på mobiltelefoner som iPhone 7, Huawei P10, Samsung Galaxy S8, Sony Xperia XZ2, Motorola Moto G6 Plus og Nokia 7 Plus. Der vil nok særligt være Black Friday tilbud på iPhone hos de danske teleselskaber.

Herunder kan du finde linke til de danske teleselskaber, der vil tilbyde mobiltelefoner med Black Friday-rabat.

Der vil også være gode tilbud på mobiltelefoner hos de danske webshops: Black Friday tilbud på mobiltelefoner.

 

Black Friday i Danmark

Black Friday blev et begreb inden for shopping i USA tilbage i 1950’erne og har siden spredt sig til resten af verden. Danmark var lidt langsomme til at komme med på bølgen, men siden 2014 har der været godt gang i salget på denne fredag, dagen efter Thanksgiving, som vi dog ikke fejrer i Danmark.

Derimod er vi danskere altid glade for et godt tilbud og i dag er stort set alle butikkerne med på Black Friday-vognen. Det gælder altså også teleselskaber og webshops.

Se også: Sammenlign priser på alle aktuelle telefoner i Danmark