black friday tilbud iphone

Bedste Black Friday tilbud på iPhone (2018)

Black Friday er efterhånden blevet lige så vigtig for vores shopping som juledagene og januarudsalget og der vil være gode tilbud at hente på alt mellem himmel og jord, også når det gælder iPhone. Bedste Black Friday tilbud på iPhone.

Nedtællingen til Black Friday, der løber af stablen den 23. november er så småt i gang. I starten blev Black Friday holdt på kun én dag, men nu kører tilbudsracet flere steder også den efterfølgende lørdag og søndag. De fleste danske teleselskaber tilbyder også tilbud på iPhone på Black Friday.

Se også: Tilbud på iPhone

 

Black Friday tilbud på iPhone

Sidste år kunne man finde Black Friday tilbud på iPhone hos de fleste danske teleselskaber og det vil man også kunne i år. Det er ikke sikkert, at der kommer tilbud på de nyeste modeller, men det er mere nærliggende, baseret på historikken, at tro, at tilbuddene vil gælde de lidt ældre modeller. På den måde kan teleselskaberne få ryddet op på lageret.

Sidste år under Black Friday kunne man få rabat på iPhone på op mod 2.000 kroner på nogle af de lidt ældre modeller. Det betyder, at du med lidt held kan få iPhone 8 eller iPhone 7 til 3-4.000 kroner med abonnement i seks måneder. En model som iPhone 6S kan måske endda fås til omkring et par tusind kroner, hvis du er heldig og er hurtig ude. Det med at være hurtig ude er nemlig vigtigt i jagten på billige iPhones på Black Friday den 23. november, for der vil kun være begrænset antal enheder til salg.

 

Teleselskaber med Black Friday tilbud på iPhone

Herunder kan du se links til teleselskaber, der kommer til at køre med Black Friday tilbud på iPhone.

  • Teleselskabet 3
  • Telia
  • Telenor
  • YouSee
  • Oister
  • Call me 
  • CBB Mobil
  • Telmore

 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fænomen og falder altid dagen efter Thanksgiving. Begrebet stammer tilbage fra 1869 i forbindelse med en stor økonomisk krise i USA, men i 1961 begyndte man at bruge begrebet i forbindelse med shopping dagen efter thanksgiving. Med tiden er den store tilbudsdag bare blevet mere og mere populær og har spredt sig til hele verden.

I Danmark begyndte nogle danske webshops at tage Black Friday til sig i 2013 og siden kom der flere og flere butikker til, ikke kun online men også fysiske butikker.

Se også: Sammenlign priser på smartphones

Skriv et svar