apple kundeservice kontakt

Apple kundeservice: Kontakt på mobil, mail og Facebook

Hvordan kommer man i kontakt med Apples kundeservice vedrørende spørgsmål til mobil, computer, tablet, Apple Watch og så videre? Guide til kundeservice hos Apple på telefon, mail, chat og Facebook samt åbningstider.

Apple fylder meget i tech-landskabet i Danmark med sine populære telefoner og tablets og også deres smartwatch og computere er populære i Danmark. Det forpligter derfor med god kundeservice, man let kan komme i kontakt med.

Herunder guider vil til de forskellige måder, man kan komme i kontakt med kundeservice på hos Apple via mobil, mail, chat,  service center og Facebook.

Informationerne om kontakt til Apple kundeservice gælder for alle Apple produkter, som du måtte have spørgmål til.

Se også: Bedste priser på Apple produkter

 

Apple kundeservice – kontakt via telefon, e-mail, Facebook

Kundeservice telefon – produkt-og kundesupport:

Privat kunder: 80 24 96 25

Åbningstider: Ikke oplyst.

 

Online Apple kundeservice

Du kan også kontakte Apple online, hvor du kan vælge at blive ringet op angående et problem. Det er ikke oplyst, hvordan åbningstiderne er for denne service. Du kan komme i kontakt med Apple kundeservice online her.

 

E-mail Apple Kundeservice

Man kan ikke kontakte Apple direkte på mail, men det er muligt at bede Apple om at ringe en op via dette link her.

 

Kontakt Apple Service Center

Det er også muligt at indlevere ens Apple enhed til et Apple Service Center i forbindelse med reparation af et produkt, eller hjælp og rådgivning.

Du kan finde et Apple Service Center tæt på dig her.

 

Kontakt Apples fællesskab

Apple har også det, der kaldes for Apple Fællesskab. Medlemmerne af Apples supportfællesskab kan hjælpe dig med at finde svar på dit spørgsmål. Eller hvis en anden allerede har spurgt om det samme, kan du søge efter det bedste svar.

Du kan kontakte Apples fællesskab her.

 

Facebook

Apple har en Facebook-side, men kun en global konto – de har ingen lokal Facebook-konto, hvor man kan spørge til råds og søge adgang til kundeservice.

Se også: Guide til de bedste Apple mobiler

 

Kontakt kundeservice hos Apple, november 2018

Guiden med kontakt til Apples kundeservice via telefon, mail, chat, support center eller Facebook er fra november 2018. Hvis du oplever, at der er forkerte oplysninger i oversigten, så kontakt os da venligst på mail info@mobilaps.dk.

Se også: Sammenlign priser på Apple mobiler