apple airpods bedste pris

Apple AirPods – spar 500 kroner med bedste tilbud

Apple Airpods er et populært true wireless headset og har været det de godt to år, det har været tilgængeligt. En ny generation skulle være på vej og dermed kan vi se en ende på salget af 1. generation, så det er med at købe nu, hvis man ikke gide betale en højere pris for den nye version. Prisguide til Apple AirPods.

Apples AirPod mødte faktisk meget modstand i starten på grund af dets særprægede design – det tynde og aflange format fik sjove brugere til at spørge, hvorfor man skulle gå rundt med spaghetti hængende ud af ørene. Designet er da rigtig nok også specielt, men det skiller sig i hvert fald ud i forhold til de fleste andre true wireless headset, der er så små,at de bare sidder inde i øret.

Lyden i AirPods var middelmådig, men det har vist sig, at mange ser stort på det, da AirPods sælger rigtig godt og man ser ofte folk på gaden gå rundt med dem i ørene. Batteritiden er til gengæld fin og de er utroligt lette at parre med ens iOS-enhed.

Prisen for Apples headset var på 1.379 kroner og de er egentlig ikke faldet så meget siden lanceringen. Anden generation af headsettet virker dog til at komme her i marts måned og det nye headset koster formentlig lidt mere. Det betyder samtidig, at den nuværende version snart bliver faset ud,så vil du have fingre i AirPods inden det sker, så skal du handle nu.

Her under kan du se de laveste priser og tilbud på Apple AirPods lige nu

Se også: Sammenlign priser på bluetooth headset

 

Bedste tilbud på Apple AirPods – sammenlign priser

#1 Wupti
Pris: 1.208 kroner

#2 Conrad
Pris: 1.399 kroner

#3 Goblue
Pris: 1.458 kroner

#4 Happii
Pris: 1.699 kroner

Sammenlign priser på Apple AirPods

Bedste tilbud på Apple AirPods, marts 2019

Guiden med de laveste priser på Apple Airpods er fra marts 2019. Priserne på headsettet er fundet på pricepusher.dk, hvor der kun vises priser fra webshops med e-mærket. Webshoppene med de bedste tilbud på Apple Airpods er Goblue, Wupti, Happii og Conrad og der er næsten 500 kroner i forskel på prisen mellem det billigste og dyreste tilbud.

Se også: Prissammenligninger på true wireless headset