Apple 2020-iPhones kan få 5G

Apple lader Android-producenterne køre derudad med 5G og først sidst i 2020 er Apple klar med sine første 5G-mobiler - dog får alle nye iPhones 5G fra 2020 i følge den kendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo.

Apple 2020-iPhones kan få 5G

Blandt Android-producenterne er man begyndt at sende 5G-telefoner på markedet, men det er Apple helt ligeglade med, og det forventes ikke, at de kommer med en 5G-iPhone før til næste år. Derimod har der været tale om, at det måske først bliver endnu senere.

 

Alle nye iPhones i 2020 får 5G

Får det en til at sukke, kan den kendte Apple-analytiker Ming-Chi Kuo måske muntre en lidt op. Han plejer at have ret i sine forudsigelser, og han mener, at alle tre iPhones i 2020 vil have 5G. Tidligere har han sagt, at de formentlig kun ville blive to af de tre modeller, men nu har han ændret mening.

Efter Kuos mening har Apple besluttet, at alle tre modeller skal understøtte 5G af den simple årsag, at de skal kunne konkurrere med de øvrige telefoner på markedet. I og med at en del Android producenter allerede har telefoner på markedet med 5G, og at det antal blot vil stige, vil også efterspørgslen blandt kunderne stige. Her vil Apple naturligvis kunne være med og møde sine kunders forventninger og ønsker.

Se også: Find mobiltelefon med hurtigt internet

 

Alle får også OLED-skærme

Vanen tro bekræfter Apple aldrig noget som helst, så alt er bare spekulationer. Det forventes, at de tre 2020-modeller alle får OLED-skærm på henholdsvis 5,4, 6,1 og 6,7 tommer. En model skal dog stadig være af den lidt billigere variant, nemlig den på 6,1 tommer, og det var også den, man hidtil ikke troede ville understøtte 5G.

Se også: Priser på iPhone