Annoncering på Facebook er dyre, virkningsløse og utroværdige

Veritasium: Annoncering på Facebook er snyd, utroværdigt & spild af penge!

Facebook giver dig mange gode venner, men prisen du må betale for venskaberne er, side op og side ned, med annoncer lige i ansigtet. Veritasium.com har kigget nærmere og undersøgt effekterne ved annoncering på Facebook.

- Derek Muller, manden bag Veritasium.com, er ikke nådig når han lægger kortene på bordet og afslører hvordan annoncering på Facebook i virkeligheden fungerer – Facebook annoncerne er dyre, virkningsløse og utroværdige!

 

Derek Muller, Veritasium, har undersøgt hvordan annoncering på Facebook forløber og viser her resultaterne.

 

Annoncering på Facebook er dyrt og virkningsløst

Stol ikke blindt på De Mange Facebook Likes, som en hjemmeside bryster sig af at have. I følge Derek Muller, så er Likes og Fans primært købte og betalte mennesker fra verdens fattigste lande, som lever af, at klikke sig rundt og Like hjemmesider på samlebånd til en ussel løn.

Det er meget stakkels skæbner, som typisk gemmer sig bag konstruerede og profilerede profilnavne som f.eks Mohammed Ronaldo, som kun har det til fælles med Cristiano Ronaldo, at profilbilledet er af en meget kendt fodboldspiller.

- Annoncering på Facebook er spild af annoncekroner og giver ingen værdi for de virksomheder, som vælger at benytte Facebook som salgskanel på toppen af deres online markedsføring. Derek Muller mener, i videoen ovenfor, at kunne dokumentere, at annoncering på Facebook er dyr, virkningsløs og fuldkommen utroværdig markedsføring.

 

Stol aldrig på Facebook Likes

Jeg må indrømme, at Derek Muller ikke kommer med nogen bombe, men hans måde at dokumentere problemerne ved annoncering på Facebook på, er imidlertid interessant og tankevækkende. Man kan næsten kun konkludere, at man herefter ikke bør stole på virksomheders Likes. Yderligere. Hvad dine Facebook venner tilsyneladende Liker er først og fremmest en funktion, af hvad Facebook tjener sine penge på. PS! Husk at Like TelePrisTjek.dk på Facebook

 

Se også: Billigste mobilabonnement for dig

Tjek også: Aktuelle priser på iPhones

 

 

 

 

 

  • http://www.lyngedal.com Jesper B. K. Skov

    Jeg ser det nu ikke som helt så simpelt.
    Måske det er sandt for sider som kun stræber efter at få likes. (Som ikke giver mening) Jeg har haft stor succes med at “Booste” enkelte posts som derved bliver set af mange, og efterfølgende giver de “rigtige” likes.

    Måske mindre danske facebook-sider ikke “ses” af disse spammere. Men efter flere tests kan jeg da se at ved at bruge 75kr. på at booste en post giver et langt bedre udfald end at bruge 2500kr til en avis annonce. Her tænker jeg ikke kun på “folk som har set ens post” men folk som faktisk ender med at købe noget.