nexus 6p anbefalet mobil

Her er mobilen, jeg ville vælge lige nu!

Man har mange glæder og fornøjelser af en mobil med stor skærm – og det bedste køb man kan gøre lige nu på den front er Nexus 6P. En fremragende mobil til en nu fremragende pris.

Da Nexus 6P kom til salg herhjemme i november 2015, havde den faktisk også en rigtig god pris omkring 4.800 kroner, men siden da er der altså barberet cirka 1.400 kroner af prisen. Nexus 6P var et godt køb den gang – det er den også i dag!

Er du ikke til store mobiltelefoner med store skærme, så se bort fra Nexus 6P – i stedet kan du se nærmere på de fem bedste mobiltelefoner med lille skærm eller bare se nærmere på nogle af de andre bedste mobiltelefoner på markedet.

For Nexus 6P er en stor mobil. Skærmen er 5,7 tommer og der er tale om en ret bred mobil på 77,8 millimeter – det er meget normalt med omkring 70 millimeter i bredden for mobiltelefoner. Det betyder, at den ikke er så let at betjene med én hånd.

Se også: Billige mobilabonnementer

Derfor anbefaler jeg køb af Nexus 6P

Herunder ridser jeg fire af de vigtigste funktioner op ved Nexus 6P – funktioner der gør, at den er værd at anbefale køb af lige nu.

Skærm

Skærmen af typen AMOLED er ikke blot stor med sine 5,7 tommer, den er også rigtig skarp med 2K-opløsning (2.560 x 1.440 pixel) og har flotte farver. Videoer, billeder, spil surf på nettet, bøger og magasiner – det fungerer rigtig god med Nexus 6P.

Se også: Mobiltelefoner med bedste skærm

 

Kamera

Kameraet i Nexus 6P tager rigtig flotte billeder og har en enkelt og overskuelig brugerflade. Kameraet er på 12 megapixel, har en fin lav blænde på F/2.0 og har laser autofokus.

Kameraet stiller hurtigt skarpt og tager også gode billeder i mørke.

Se også: De bedste kameramobiler

 

Batteri

Batteritiden er rigtig god takket være et kraftfuldt batteri på 3.450 mAh.

Der sidder en god batterisparefunktion i telefonen og den holder let batteri til en hel dag plus det løse.

Se også: Mobiltelefoner med lang batteritid

Brugerflade

Så kommer vi til brugerfladen. Her er måske tale om den sidste Google-mobil med ren Android. De nye Pixel-mobiler ser ud til at blive lettere moduleret med et par tilføjelser fra Googles egen hånd.

Den rene Android-brugerflade kombineret med en kraftfuld processor og 3 GB RAM gør, at brugerfladen i Nexus 6P er ekstremt hurtig. Der er ingen widgets og irriterende programmer, der kan gøre den træg. Kun det, man selv smider over på den!

Se også: Mobiltelefoner med hurtig brugerflade

 

Derfor er Nexus 6P ikke noget for dig

Nexus 6P er en stor mobil – er du mere til en fiks lille sag, er den ikke noget for dig.  Fingeraftryksscanneren sidder ikke optimalt – den sidder på bagsiden og er ikke helt så let at bruge som hvis den sad foran eller på siden.

Der er ikke plads til hukommelseskort i Nexus 6P. Nexus 6P kommer i to versioner: 32 GB og 64 GB. Streamer du kun musik og video, er 32 GB fint nok, men gemmer du musik og videoer på din telefon, bør du gå efter 64 GB-udgaven.

 

Pris for Nexus 6P

Nexus 6P er på mange måder fremragende og til prisen er det meget svært at finde en phablet, der giver mere for pengene.

3.479 kroner for Nexus 6P inklusiv mobilabonnement i en måned. Køber man Nexus 6P uden mobilabonnement kan man finde den til priser fra cirka 3.000 kroner.

 

Fordele ved Nexus 6P

+ Design (9/10)
+ God skærm (10/10)
+ Hurtig på nettet (9/10)
+ God til spil (10/10)
+ Batteri (9/10)

Se også: Test & bedømmelse af Nexus 6P

Bedste mindste pris 3.479 kroner ved Call me

Se også: Sammenlign aktuelle priser på telefoner fra Google