Abonnementer til mange – få store rabatter

YouSee, Telenor, Telia og 3 giver samlerabat på flere tusind kroner årligt, hvis man samler familiens mobiltelefoni ét sted. Se, hvor meget du sparer.

Jo flere mange handler ind til desto større rabatter får man. Det er en tommelfingerregel, som alle med lidt købmandsship ved – både hvis man er sælger og køber. Det er også tilfældet hos de danske teleselskaber – i hvert fald nogle af dem. Og der er mange tusind kroner at spare om året.

Sådan kan familier spare over 5.000 årligt på mobiltelefoni

Der kan være rigtig mange penge at spare på telefoni hos de danske teleselskaber YouSee, Telia, Telenor og 3.

For eksempel helt op til 5.400 kroner om året for en familie på fire personer, hvis de går efter det dyreste abonnement på YouSees hylde. Det har fri tale og fri data og koster 299 kroner. Det er naturligvis en alt for høj pris, men prisen bliver langt lavere, hvis man er fire, der tegner sig op til dette abonnement. Det første abonnement koster altså 299 kroner, men de næste koster kun 149 kroner om måneden.

På den måde kan man spare op mod 5.400 kroner om året, hvis man er fire i familien, der vælger YouSees rabatordning til familier.

Sammenlign priser på YouSees mobilabonnementer.

Hos Teleselskabet 3 kan man oprette et mobilabonnement med data, hvor efter andre i familien så køber billige abonnement kun med tale. De tapper så ind på den data, der er i det primære abonnement. Det kan også give store besparelser om året, hvis man ønsker at benytte 3 og være på deres netværk.

Sammenlign priser på 3s mobilabonnementer.

Telias abonnement til 249 kroner inkluderer fri tale og fri data. Når først en i familien har det abonnement, kan man få de næste op til fem yderligere abonnementer til kun 119 kroner stykket.

Sammenlign priser på Telias mobilabonnementer.

Telenor giver rabat i henhold til en Trin-ordning. Har man to abonnementer får man 10 procent i rabat. Tre abonnementer giver 15 procent rabat i alt, mens man med fire abonnementer får 20 procent rabat på den samlede regning.

Det løber også op i mange penge. Telenors dyreste abonnement koster 250 kroner og giver fri tale og fri data. På den måde kan man få et godt stykke over 2.000 kroner i rabat om årets hos Telenor.

Sammenlign priser på Telenors mobilabonnementer.

Endelig har vi Oister, der giver små rabatter godt nok, men de har i forvejen lave priser. Har du mindst tre aktive abonnementer på samme CPR- eller CVR-nummer, udløser det en mængderabat på 10 kr. pr. måned. Har man 10 abonnementer får man 80 kroner i samlet rabat.

Sammenlign priser på Oisters mobilabonnementer.