Åge Hareide har et dansk landshold, men hvilket mobilabonnement bør han vælge?

Kan Åge Hareide få det bedste ud af landsholdet og er han den rette mand til jobbet. Mange medier er optaget af Hareides historie, nationalitet og kommende engagement som dansk landstræner for fodbold-landsholdet. Vi registrerer imidlertid, at ingen medier har beskæftiget sig med hans valg af kommende mobilabonnement - Se her hvilket mobilabonnement Åge Hareide bør vælge.

Åge Hareide har et dansk landshold, men hvilket mobilabonnement bør han vælge?

Da Åge Hareide i dag blev præsenteret som Danmarks næste landstræner for herreholdet i fodbold var der ingen journalister, på den timelange pressekonference, der spurgte ind til hans valg af kommende dansk mobilabonnement – Vi vil her forsøge, at rette bod på en meget snæversynet danske presse, som kun interesserer sig for fodbold! 

– Se her hvilket mobilabonnement Åge Hareide bør vælge, som sit danske mobilabonnement!

 

Mobilabonnementet bør altid vælges ud fra holdopstilling og spillesystem

Vores undersøgelser viser, at fodboldtrænere bruger mobilen som de foretrækker, at fodbolden bør spilles. Åge Hareide er angrebsorienteret og meget direkte i spillestilen. Vi forventer derfor, at hans samtaleforbrug på mobilen er præget af en effektiv, men hyggelig samtaleopbygning, som pludselig eksploderer i hurtige og aggressive fraser hen mod samtalens afslutning. Åge Hareide er på den måde en person som aldrig starter en samtale uden at der gennemføres en relevant og til tider lidt for hurtig afslutning.

Åge Hareide er derfor bedst tjent med et mobilabonnement der giver samtalekvalitet og plads til hurtige afbrud og afslutninger. Fodbold er hertil et holdspil hvorfor netværket har stor betydning for resultatet. Derfor er det også vigtigt, at mobilabonnementet er baseret på et godt netværk, der dækker hele banen og alle landsdele.

Uden et hold er landstræneren værdiløs. Så med tanke på, at Åge Hareide også skal kunne sende SMS og føre effektive samtaler med hjemmelige såvel danske spillere i udlandet, er det afgørende, at han også kan ringe og sende SMS til udlandet. Gerne til en billig penge.

Og når han opholder sig i udlandet, typisk i europæiske lande, enten i forbindelse med den årlige fjeldabe-jagt i de norske fjelde eller når han er udenlands for at se danske spillere køre hæl og tå, og danse samba med modspillerne, så er det vigtigt, at han kan bruge internettet på mobilen uden at det koster ham en halv olie-milliard. F.eks kan det være relevant jævnligt at lægge lækre danske fodboldbidskner eller film af Bendtner når han går Cat-Walk, op på Youtube, eller når han blot ønsker at blive inspireret af 80’ernes dynamit-drenge.

 

Her er tre gode mobilabonnement for Åge Hareide

Åge Hareide bør have et mobilabonnement, der giver masser af Taletid og Data. Antallet af inkluderede SMS og MMS er ikke så afgørende. Hertil er det vigtigt, at abonnementet også inkluderer billig roaming i EU og er udstyret med god netværksdækning i hele Danmark og specifikt  når han selv og hele landsholdet er samlet til træning i Vedbæk.

Her har vi listet tre forskellige mobilabonnement, som kan være rigtig gode for Åge Hareide.

 

Teleselskabet 3

Fri Tale, 3 GB Data & Fri SMS/mms + 3LikeHome med gratis roaming i 27 lande

  • Netværk: 4G på 3’s eget net og 3G på Telias net.
  • Pris: 130 kroner /md.

Se aktuelle tilbud og priser hos Teleselskabet 3

Se også: Sådan får du gratis roaming ved Teleselskabet 3

 

Telia

Fri Tale, 4 GB Data & Fri SMS/mms + Roam Like Home med gratis tale, sms og 100 MB Data i Europa

  • Netværk: 4G på Telias eget net.
  • Pris: 149 kroner /md.

Se aktuelle tilbud og priser hos Telia

 

Telenor

Fri Tale, 30 GB Data & Fri SMS/mms + Fri Tale & SMS i EU

  • Netværk: 4G på Telenors eget net.
  • Pris: 299 kroner /md.

Se aktuelle tilbud og priser hos Telenor

 

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnement med gratis roaming

 

 

Sådan kommenteres dansk fodbold af norske kommentatorer

 

Mere til sagen

Efterfølgende kom der mere om sagen. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 25/11/2015 samlede vi op på historien og publicerede en historie med fokus på Gennemgang: 3 mobilabonnement med Fri Tale og 3 GB + 3LikeHome – Nyheden kan læses her. De seneste nyheder om emnet kan du læse her.