telefon bedst dual kamera guide test pris

De 5 bedste telefoner med dual kamera – sammenlign priser

Telefoner med dual kamera kan giver nogle rigtig flotte billeder af mennesker, dyr og andre objekter, da de kan sløre baggrunden rigtig meget og fremhæve personen eller objektet forrest på billedet. Der er mange penge at spare på de bedste dual kamera telefoner, næsten 5.000 kroner. Se guide til telefoner med bedste dual kamera.

Telefoner med dual kamera kan give billeder taget med mobiltelefon, som man kun turde drømme om for et par år siden. Det særlige ved dual kamera-teknikken er, at de kan fremhæve objektet i forgrunden, mens baggrunden kan sløres på en måde, så billedet får et helt professionelt look.

Flere af topmodellerne i dag er udstyret med dual kamera, men der er mange penge at spare alt efter, hvilken man vælger – vi guider til telefoner med bedst dual kamera og du kan se billedeksempler og samt priserne, så du kan se, hvor meget du kan spare alt efter, hvilken mobil du vælger.

Telefoner med bedste dual kamera – rangering og priser

#1 Samsung Galaxy Note 8

test-af-kamera-samsung-galaxy-note-8-portræt

Kommentar: Note 8 har et rigtig godt dual kamera, der kan tage flotte portrætbilleder. Farver og detaljer står rigtig flot frem.
Bedste pris: Cirka 7.500 kroner.

Se også: Sammenlign priser på Samsung Galaxy Note 8

 

#2 iPhone 8 Plus

iphone 8 portræt

Kommentar: iPhone 8 Plus kan slører baggrunden flot og naturligt på portræt-billeder taget med dual kamera og portrætindstillingen.
Bedste pris: Cirka 7.000 kroner

Se også: Sammenlign priser på iPhone 8 Plus

 

#3 Huawei Mate 9 Pro

huawei mate 9 pro dual kamera

Kommentar: Selv når objektet bevæger sig, kan man tage flotte billeder med portrætkameraet i Mate 9 Pro.
Bedste pris: Cirka 3.100 kroner

Se også: Sammenlign priser på Huawei Mate 9 Pro

 

#4 OnePlus 5

oneplus 5 portræt

Kommentar: OnePlus 5 formår at give en fin sløring af baggrunden og giver gode detaljer samtidig på objektet i forgrunden.
Bedste pris: Fra cirka 4.800 kroner

Se også: Sammenlign priser på OnePlus 5

 

#5 Huawei P10

huawei p10 portræt

Kommentar: Man kan justere graden af sløring på P10 efter billedet er taget og vælge den sløring, man selv synes er mest naturlig.
Bedste pris: Fra cirka 2.400

Se også: Sammenlign priser på Huawei P10

 

Derfor er dual kamera fremtiden

Telefoner med dual kamera bliver fremtiden i alle kommende topmodeller og inden for de næste par år bliver det også almindeligt i mid end telefoner. Med dual kamera og den rette software til at understøtte teknikken, kan alle med lethed tage billeder, der ligner, de er taget af en professionel.

Dual kameraer er altså ikke bare en gimmick, men de tilføjer noget meget brugbart til telefonernes kamera og er med til at højne billedkvaliteten meget. I takt med, at dual kameraer og den understøttende software bliver udviklet, bliver der færre og færre grunde til at købe et rigtigt DLSR-kamera.

 

Top 5 telefoner med bedste dual kamera, oktober 2017

Guiden til 5 telefoner med bedste dual kamera er gennemført i oktober 2017. Rangeringen er baseret på test foretaget på mobil.nu og priserne er hentet på pricepusher.dk og telepristjek.dk. De fem telefoner med bedste dual kamera kommer fra Huawei, Apple, Samsung og OnePlus.

Den dyreste telefon på top 5 listen koster cirka 7.500 kroner, mens den billigste koster 2.400 kroner. Du kan altså spare næsten 5.000 kroner på at den billigste telefon med dual kamera. Mobilen med det bedste dual kamera til prisen er Huawei Mate 9 Pro.