bedste headset til træning fitness jabra sport pulse edition pris

5 gode billige sportsheadset 

Du kan få et godt sportsheadset med fin lyd og vandtætdesign til en god pris, så du kan få musik med ud på løbeturen eller i fitness-centeret. Guide og priser til billige sportsheadset.

For mange er det motiverende med et headset, når man dyrker fitness – det at kunne lytte til musik er en dejlig ting, når man puster og stønner afsted, hvad enten det er fortovene eller løbebåndet, man slider på. Vil man have funktioner som GPS og pulsmåler, så kan det hurtigt blive dyrt at få fat i et headset, men de fleste vil bare gerne kunne lytte til musik samtidig med, at headsettet er behageligt at have på og sidder godt og sikkert i ørene.Guide til nogle af de bedste billige sportsheadset.

Se også: Sammenlign priser på billige headset til fitness

 

Bedste billige sportsheadset – se priser

#1 Jabra Step Wireless
Kommentar: Bluetooth headset med 4 timer batteritid. Det er waterproof og sidder sikkert i ørene. Lyden er god og der er støjreducering – det er flot til prisen. Mulighed for at foretage opkald og samtaler og styre musikken fra headsettet.

Bedste pris:
Cirka 500 kroner

Se aktuelle priser på Jabra Step Wireless

 

#2 Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner
Kommentar: Vandafvisende headset med øjrebøjler, så det sidder sikkert på hovedet. Lyden er helt i orden og det er muligt at foretage opkald med headsettet. Der er ikke tale om et trådløst headset – opkoblingen til musikafspiller foregår med kabel.

Bedste pris:
Cirka 180 kroner.

Se aktuelle priser på Sony AS410APW Sport In-Ear-hovedtelefoner

 

#3 Puro Sport Stereo Earhook Earphone
Kommentar: En lille krog eller earhook på hvert earbud sørger for, at headsettet sidder godt fast i øret. Lyden er i orden til fitness-turen og headsettet kan bruges til opkald. Passer til telefoner med jackstik.

Bedste pris:
Cirka 249 kroner.

Se aktuelle priser på Puro Sport Stereo Earhook Earphone

 

#4 BoomPods Sportpods Vision Bluetooth
Kommentar: Sidder med bøjle rundt om øret med in ear earbuds. Sidder sikkert. Mulighed for opkald og samtaler. Svedafvisende og opkobling til telefon via bluetooth. Indbygget lys i nakkebøjle. Batteritid på 9 timer.

Bedste pris:
Cirka 699 kroner.

Se aktuelle priser på BoomPods Sportpods Vision Bluetooth

 

#5 Koss The Plug
Kommentar: In ear earbuds, der sidder sikkert i ørene. Fornuftlig lyd og opkobling til musikafspiller via kabel.

Bedste pris:
Cirka 130 kroner.

Se aktuelle priser på Koss The Plug

 

Billige sportsheadset – hvad får man for pengene?

Det vigtigste ved et billigt headset, der skal bruges til fitness, er, at de sidder godt og sikkert i ørene. Der er intet mere irriterende end, hvis man hele tiden skal sætte det på plads, mens man dyrker fitness.

Lyden behøver ikke være som i et over ear headset, man lytter til musik med hjemme i stuen, men dog skal den naturligvis være god. Headset med ledning giver som regel helt okay lyd samtidig med, at prisen holdes nede. Der er et par bluetooth headset med i guiden herover, og de koster noget mere end kablede headset, men uden at prisen løber løbsk.

Med tanke på det danske vejr, så er det en god idé er at benytte et vandafvisende eller i hvert fald dryp- og svedafvisende headset, hvis man træner meget uden for. Så kan man trygt løbe en tur, selvom skyerne ser ekstra mørke ud.

Du kan ikke forvente at få GPS og pulsmåler i et billigt sportheadset, men det er der bestemt heller ingen grund til at stile efter. Tager du din træning så seriøs, at du vil kunne måle din puls og tracke din rute helt præcist, så har du formentlig mere professionelt udstyr til det alligevel.

Se også: Sammenlign priser på headset

Billige og gode sportsheadset, august 2018

Guiden til billige sportheadset til træning er fra august 2018. Rangeringen er baseret på test af headsets foretaget på mobil.nu og priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem headset på listen kommer fra Jabra, Sony, Puro, Koss og BoomPods.

Det dyreste headset til fitness i guiden koster 700 kroner, mens det billigste koster 130 kroner. Der er cirka 570 kroner i i prisforskel på det dyreste og billigste headset i guiden.

Se også: Prissammenligninger af headset til fitness