billige sportsure pris

5 billige og gode sportsure – guide og priser

Det behøver ikke være dyrt at forsøge sig ud i det med sportsure – du kan finde udmærkede sportsure til omkring 1.500 kroner, der kan bruges som en vej ind på det produktområde, hvis det er nyt for dig. Guide til fem billige sportsure.

Det bliver mere og mere populært at træne med et sportsur. Med et sportur med indbygget GPS og mulighed for at tracke distance, kalorieforbrænding og hjertefrekvens kan man optimere sin træning. De mest avancerede koster let flere tusind kroner, hvilke de fleste ikke har lyst til – i hvert fald ikke, hvis man skal til at prøve kræfter med sportsure for første gang eller ikke har behov for avancerede og detaljerige informationer om ens træning.

Det er dog muligt at finde gode sportsure til gode priser og de vi ser her på 5 gode sportsure til mellem 1.000-1.500 kroner.

Se også: Priser på sportsure

 

Fem af de bedste billige sportsure

#1 TomTom Spark Cardio + music
Multisportsur med GPS. Det kan tracke løb, svømning og cykling – måler skridt, kalorieforbrænding og søvn. Har bluetooth, indbygget 3 GB hukommelse til musik + musikafspiller – det kan altså give musik i ørene uden brug af en mobil. Er desuden vandtæt. Batteritid med GPS op til 5 timer.

Pris:
Fra cirka 1.600 kroner.

Se aktuelle priser på TomTom Spark Cardio + musik

 

#2 Polar M400 HR
Sportsur med GPS. Har hjerterytmensensor og kan tracke løb og cykling – måler skridt, kalorieforbrænding og søvn. Er vandtæt. Batteritid med GPS’en aktiv er 8 timer.

Pris:
Fra cirka 1.400 kroner.

Se aktuelle priser på Polar M400 HR

 

#3 Garmin Forerunner 230
Sportsur med GPS. Anbefalet til løb, men kan spore distance generelt. Måler skridt, kalorieforbrænding og søvn og kan måle hjertefrekvens. Batteritid med GPS op til 16 timer. Er vandtæt og stødsikker.

Pris:
Fra cirka 1.200 kroner.

Se aktuelle priser på Garmin Forerunner 230

 

#4 Garmin Vivomove Sport
Multisportsur med bluetooth og ANT/ANT+ til avanceret måling med tilbehør. Måler skridt, kalorieforbrænding og søvn. Batteritid med GPS op til 1 år.

Pris:
Fra cirka 1.400 kroner.

Se aktuelle priser på Garmin Vivomove Sport

 

#5 Beurer PM 70
Pulsur med sportsrem. Kan måle hjertefrekvens og måler skridt/distance og kalorieforbrænding. Er vandtæt ned til 30 meter. Batteri op til 1 år.

Pris:
Fra cirka 850 kroner.

Se aktuelle priser på Beurer PM 70

 

Billige sportsure

Billige sportsure giver de mest basale informationer, man skal bruge for at holde styr på ens træning og generelle sundhed. Med tilbehør enkelte af dem tilbyder avancerede informationer, men de fleste kan sagtens klare sig med et stand alone sportsur til træningen.

Skal man have det optimale ud af sit sportsur, skal GPS’en tages i brug under træningen, men man skal være opmærksom på, at GPS’en bruger meget batteri og derfor skal ens sportsur oplades tit, hvis man bruger GPS’en. Ude brug af GPS kan et sportsur typisk holde batteri i 4-6 dage.

Se også: Bedste tilbud på sportsure

 

Bedste billige sportsure, oktober 2018

Prissammenligningen af de bedste billige sportsure er gennemført i oktober 2018. Priserne er fundet på pricepusher.dk. De fem sportsure på listen er fra TomTom, Garmin, Beurer og Polar .

Det dyreste sportsur på listen koster 1.500 kroner, mens det billigste har en pris på 1.100 kroner. Man kan altså opnå en besparelse på 400 kroner.

Se også: Prissammenligninger af sportsure