35 GB data (med fuld roaming) for 69 kroner

Dukatale har opgraderet det ene af selskabets større abonnementer, det til 119 kroner, med betydeligt mere data, der kan bruges fuldt ud i DK og EU.

35 GB data (med fuld roaming) for 69 kroner

Dukatale har været det mest gennemsigtige teleselskab i lang tid. Al tale og data inkluderet i abonnementet kan nemlig frit bruges i både Danmark og EU.

For nylig kom selskabet med et abonnement møntet på dem, der har behov for at ringe meget fra Danmark til udlandet, hvor man ikke kan bruge løs af al den data, der er inkluderet i det abonnement, men ellers skal man ikke skelne mellem databrug i Danmark og EU i selskabets øvrige abonnementer.

Meget data til brug i EU

Det er naturligvis dejligt med den slags gennemsigtighed, men det har dog samtidig betydet, at man ikke har fået lige så meget data inkluderet som hos konkurrenterne. Det retter de nu op på ved at opgradere abonnementet fra 25 GB data til 35 GB data. Det er næsten en forøgelse på 30 procent og det uden at prisen ændrer sig.

Det betyder altså, at man får 35 GB data i Danmark og EU og fri tale til, i og fra EU til 119 kroner om måneden. Tilbuddet gælder både nye og eksisterende kunder, så de kunder, der i forvejen har 25 GB-abonnementet får 10 GB ekstra at boltre sig med.

Nye kunder på dette abonnement kan få pakken til 69 kroner om måneden frem til 30. juni 2022, men så skal man være oprettet som abonnent senest den 13. marts.

Læs mere om abonnementet hos Dukatale.

Uden binding

Dukatale benytter ikke bindingsperiode, man betaler kun for en måned af gangen, så man kan hurtigt komme ud af kundeforholdet, hvis man synes, at abonnementet ikke lever op til ens forventninger.

Det kan for eksempel være, hvis mobildækningen ikke er god nok eller internetopkoblingen er for langsom. Dukatale benytter det fælles TT-netværk, som Telia og Telenor drifter sammen.

Alternativer til Dukatale

Grundlæggende findes der ikke andre direkte alternativer til Dukatale – det er det eneste selskab, der ikke skelner mellem data i Danmark og EU.

Der er dog andre muligheder, hvis du skal have et abonnement med meget data til brug i udlandet. Dem kan du se herunder.

#1 eesy

Abonnement: Fri tale og 120 GB data
Data-roaming: 15 GB i EU
Pris: 119 kroner per måned (60 GB data hvis man bestiller efter den 14. marts)
Se aktuelle tilbud hos eesy

#2 Telmore

Abonnement: Fri tale og 40 GB data
Data-roaming: 12 GB i EU
Pris: 129 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos Telmore

#3 Oister

Abonnement: Fri tale og data
Data-roaming: 15 GB i EU
Pris:169 kroner
Se aktuelle tilbud hos Oister

#4 Call Me

Abonnement: Fri tale og  data
Data-roaming: 17 GB i EU
Pris: 189 kroner per måned (94 kroner per måned de første tre måneder)
Se aktuelle tilbud hos Call Me

#5 CBB

Abonnement: Fri tale og data
Data-roaming: 18 GB i EU
Pris: 199 kroner per måned
Se aktuelle tilbud hos CBB

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer